Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
dziękujemy za życzenia w sumie to Mój Spiduś dojrzewa tylko patrzeć jak mi ptaszyna wyfrunie z gniazda
a tak poważnie to łysieje,chudnie ale ma apetyt i kondycje a co najważniejsze jest zdrowy
Kazan jutro jedzie na kolejny zabieg. trzeba mu będzie usunąć dwa zęby bo zgryza tą kulę i go boli
Sto lat dla Spidiego! Zdrowych beztroskich chwil oraz jak najwięcej szczurzych przyjemności! Wymiziaj go proszę ode mnie i wycałuj
Kazana też, i wygłaszcz resztę zwierzyńca!
biedny Kazanek, tyle się nacierpi ale trzymam kciuki, żeby to był już koniec tych przykrości dla Niego ! informuj nas jutro jak się psiak czuje.
trzymam kciuki, żeby wszystko poszło sprawnie i szybko i zdrówka przede wszystkim życzymy
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
nie usuneli mu zębów. usuneli odrośniętą część chrzęstniaka i polip który mu wyszedł czy jakoś tak to sie nazywa
byłam tam 8godz bo mieli dwa psy z wypadku i musiał czekać. w pon kontrola