[klatka] wybór klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: [klatka] wybór klatki
Ja też jestem za przeniesieniem do niskiej klatki. Moją 2,5-roczną Perełkę też przeniosłam do niskiej i mniejszej klatki. Właśnie z uwagi na jej bezpieczeństwo.
SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;
- szczuruleczka
Mam problem ze znalezieniem fajnej klateczki dla moich dwóch małych damulek. Długość najlepiej 68-70 cm.
Jak najwyższa i szerokość +/- 45 cm. Wymiary nei mogą być większe niż podałam, klatka może być odrbinę mneijsza - zalezy mi na tym by była dosyć wysoka.
Proszę o pomoc (jak ktoś ma linki to niech zapoda, proszę...)
Z góry dzięki!
Jak najwyższa i szerokość +/- 45 cm. Wymiary nei mogą być większe niż podałam, klatka może być odrbinę mneijsza - zalezy mi na tym by była dosyć wysoka.
Proszę o pomoc (jak ktoś ma linki to niech zapoda, proszę...)
Z góry dzięki!
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
- szczuruleczka
Wysokość może być 70-85 cm.
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
http://allegro.pl/klatka-70-cm-x-80-cm- ... 73392.html - zwykła 70x40x80 spełnia Twoje warunki
Nadaje się na 3-4 szczury.

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
- szczuruleczka
Jeeej, dzięki! Jest idealna, ale jedyny problem - tylko odbiór osobisty we Wrocławiusmeg pisze:http://allegro.pl/klatka-70-cm-x-80-cm- ... 73392.html - zwykła 70x40x80 spełnia Twoje warunkiNadaje się na 3-4 szczury.

PS. co do tych "innych" to są sponio, tylko nie pasują mi drewnaine pięterka - moje mają zamiłowanie do sikania na pięterkach...
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
- szczuruleczka
A no i jeszcze jeden problem: drzwiczki. Zależy mi an tym, by były jak największe + dodatkowo jedne, duże na suficie klatki...
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
-
- Kontakt:
pięterka do wywalenia, można przecież kupić tarasy ferplasta, zrobić z pleksy albo nawet z plastikowych tacek kuchennych.szczuruleczka pisze:Jeeej, dzięki! Jest idealna, ale jedyny problem - tylko odbiór osobisty we Wrocławiusmeg pisze:http://allegro.pl/klatka-70-cm-x-80-cm- ... 73392.html - zwykła 70x40x80 spełnia Twoje warunkiNadaje się na 3-4 szczury.
![]()
PS. co do tych "innych" to są sponio, tylko nie pasują mi drewnaine pięterka - moje mają zamiłowanie do sikania na pięterkach...
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
- szczuruleczka
klimejszyn - racja, ale te drzwiczki... 

Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
-
- Kontakt:
szczerze mówiąc nie wiem, czy przy takiej wielkości znajdziesz klatkę z dużymi drzwiczkami z przodu jak i na suficie.szczuruleczka pisze:A no i jeszcze jeden problem: drzwiczki. Zależy mi an tym, by były jak największe + dodatkowo jedne, duże na suficie klatki...
poleciłabym Ci taką jak ja mam dla samów, ma spore drzwi plus prawie cały dach otwierany, ale wysokość 100cm, więc odpada.
bez szczurków...
- szczuruleczka
Taka wysokość mi odpowiada. ale żeby szerokość i długość nie była większa niż podałam ;/
Ok, muszę coś poszukać...
Ok, muszę coś poszukać...
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
-
- Kontakt:
no szerokość i długość też nie będą Ci odpowiadać.
jeśli chcesz klatkę z dużymi drzwiczkami i drzwiami na suficie, to będziesz musiała znaleźć trochę miejsca na większą
jeśli chcesz klatkę z dużymi drzwiczkami i drzwiami na suficie, to będziesz musiała znaleźć trochę miejsca na większą

bez szczurków...
- szczuruleczka
Hym hym hym...
No włacha, ja za cholerę w pokoju miejsca nie mogę zaleźć
Tylko obok okna lub kaloryfera więc i tak źle i tak źle... Chociaż możnaby postawić 10 cm od kaloryfera i tak już słabo grzeją, a jak zaczną grać to przestawię do salonu...
Obgadam jeszcze ze starszymi, ciekawe czy się zgodzą postawić ciury w salonie...
A jaką Ty masz klatkę klim?
No włacha, ja za cholerę w pokoju miejsca nie mogę zaleźć

Obgadam jeszcze ze starszymi, ciekawe czy się zgodzą postawić ciury w salonie...
A jaką Ty masz klatkę klim?
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
- szczuruleczka
Tak się nad tą klatą zastanawiam: http://allegro.pl/super-klatka-dla-szyn ... 21203.html
Mi się marzy taka właśnie klatka z wielkimi drzwiczkami, składana, nie droga... Ciekawe czy się doczekam kiedyś takiej xD
Mi się marzy taka właśnie klatka z wielkimi drzwiczkami, składana, nie droga... Ciekawe czy się doczekam kiedyś takiej xD
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
-
- Kontakt:
ta drzwi malutkie, ale ogólnie ją ludzie chyba polecają.szczuruleczka pisze:Tak się nad tą klatą zastanawiam: http://allegro.pl/super-klatka-dla-szyn ... 21203.html
ja dla chłopaków mam taką :
http://img99.imageshack.us/i/chopcy800x600.jpg/
nie moge jej obecnie znaleźć na allegro, ale jak znajdę gdzie indziej to podrzucę Ci link.
bez szczurków...