widze że koleżanka Aneczka1-13 cały czas unika odpowiedzi na to pytanieWentzowa pisze:I jak, jest już drugi szczurek?
Nowe rozrabiaki Koćku i Karolek. Kajtek [*]"
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Mój kajtuś
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
A ja ponaglam do odpowiedzi 
No właśnie, skoro pojawiasz się na forum to napisz jak tam sprawa sie ma.
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
jak tam Kajtuś? ma już towarzysza? widzę,że pojawiasz się na forum i ciągle unikasz odpowiedzi na to pytanie
nie chce Cie atakować ani nic jeżeli tak to odbierasz. chodzi mi tylko o dobro szczuraska
nie chce Cie atakować ani nic jeżeli tak to odbierasz. chodzi mi tylko o dobro szczuraska
-
aneczka1-13
Zapewne większość z was czytała już o Kajtku w wątku chorobowym i w dziale odeszły. Ale po nim prszyszła kolej na kolejne 2 ogonki. Poznajcie Koćku Sunrat's i Karolek Sunrat's.Ciurki dotarły do mnie 14.02(akurat w walentynki :serducho: ).
Podróż nie zrobiła na nich żadnego wrażenia.Przyjechałam z nimi do domu. Na dzień dobry Koćku oblizał mi ręce. Buszowały trochę w klatce. Koćku trochę się boi podnoszenia ręką ale po za tym jest ok. Uwielbia jeść i nie koniecznie spać ale się wylegiwać.Lubi dać też buziaka.Ma piękne uszyska.Karolek jest bardziej żwawy. Też lubi polizać ale nie za duzo.
A teraz zdjęcia :mrgreen:
Koćku na kanapie:

Myju myju

Na kolanach:

Tu się tez trochę Karolek załapał(polecam zobaczyć powiększenie
)
Karolek

Tu Koćku

I dalej Karolek

I seria przed lustrem(również lepiej w powiększeniu)

I Koćku w kapturze. Jako miniaturka to nic nie widać.

I to narazie koniec sesji. za jakis czas będzie kolejna.
Podróż nie zrobiła na nich żadnego wrażenia.Przyjechałam z nimi do domu. Na dzień dobry Koćku oblizał mi ręce. Buszowały trochę w klatce. Koćku trochę się boi podnoszenia ręką ale po za tym jest ok. Uwielbia jeść i nie koniecznie spać ale się wylegiwać.Lubi dać też buziaka.Ma piękne uszyska.Karolek jest bardziej żwawy. Też lubi polizać ale nie za duzo.
A teraz zdjęcia :mrgreen:
Koćku na kanapie:

Myju myju

Na kolanach:

Tu się tez trochę Karolek załapał(polecam zobaczyć powiększenie
Karolek

Tu Koćku

I dalej Karolek

I seria przed lustrem(również lepiej w powiększeniu)

I Koćku w kapturze. Jako miniaturka to nic nie widać.

I to narazie koniec sesji. za jakis czas będzie kolejna.
Strasznie mi przykro z powodu Kajtka [*]
No ale dobrze , że tym razem szczurki są z prawdziwej hodowli
Śliczne pyszczki <3<3<3
tylko zdjęcia jeszcze chcę !
naprawdę cudowne , tylko ochy i achy ...
mizanko przesyłam !
No ale dobrze , że tym razem szczurki są z prawdziwej hodowli
Śliczne pyszczki <3<3<3
tylko zdjęcia jeszcze chcę !
naprawdę cudowne , tylko ochy i achy ...
mizanko przesyłam !
sheila&mysia <3
gratuluję nowych pociech
bardzo się cieszę,że są w dwójkę.
niech zdrowo rosną
wygłaszcz porządnie
bardzo się cieszę,że są w dwójkę.
niech zdrowo rosną
Słodkie maluszki
To w Sunrats był ten superliczny miot K? 
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
-
aneczka1-13
Dzięki za miłe słowa. Tak w sunracie był rekordowy miot liczący w sumie 21 maluchów. Dość sławny na drugim forum. zamierzam jeździć z nimi na wystawy. Koćku ma takie ładne uszka i warto było by go na wystawę wziąć
. Zdjęcia będą trochę później.