Cyklostadko: Strachkwas i Tobiasz Trzeci.

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
ol.

Re: Cyklostadko

Post autor: ol. »

Stópeczkami, paluszkami oczywiście nie sposób się nie zachwycać.
Tutaj http://s28.photobucket.com/albums/c219/ ... 0_5211.jpg to nie szczur nawet, to są jakieś różowe istoty, które żyją własnym życiem, te z przodu jak landrynki, z tyłu - jakby wyzywały siły wyższe na pojedynek !
a szabelki !
http://s28.photobucket.com/albums/c219/ ... 0_5240.jpg O0
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

No i jest filmik, Pan Fotograf słowa dotrzymał :) (a na pewno tu zajrzy, bo szpieguje ten temat, więc :-* dla niego jeszcze raz)

http://www.youtube.com/watch?v=a_IAgB8EQaI HAKUNA MATATA!!! :) Dla tych co nie dowierzają że z Ewosiem da się zrobić zupełnie wszystko :D Taka klusieńka do miętoszenia :)

Green screen amatorski (z dwóch pomiętych zielonych kartek, ha ha xD), ale wyszło mniam mniam :)
Awatar użytkownika
lovekrove

Post autor: lovekrove »

Hahaha, Hakuna Matata! :D
Mój Oskar tak samo, do miętoszenia idealny :P
Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
Awatar użytkownika
Ivcia

Post autor: Ivcia »

Jaki klusek! :D
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
sheila.

Post autor: sheila. »

hahahahaha :D
oj jaki miziak!
<3 cudoooooownyyyyyyyyy <3
żeby moje damy były takie.. ehhh ::)
sheila&mysia <3
Awatar użytkownika
furburger

Post autor: furburger »

hahaha słodziak :D
Manfred :'( [*] Alfred :'( [*] Bolesław :'( [*] Kayomi :'( [*]
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

::) wspaniały
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
macik001

Post autor: macik001 »

Ewoś jest niesamowity. Taaaki kochany <33
Chętnie bym ci go..pożyczyła od ciebie:)
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Post autor: szczurzyca. »

ale cudna klucha! :D
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
Agatow

Post autor: Agatow »

Moje zwiewają :D Zazdroszczę że możesz go sobie pomiętolic, słodziak!
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Cyklotymia pisze: Zobaczyłam jakąś dziwną hybrydę szczura i słoiczka. W słoiczku miał karmę, bo drugą miskę gdzieś zapodziałam, a nie chciałam mu sypać na podłogę. Dobrałam chyba za mały słoiczek, bo się chłopak zaklinował w słoiku i tylko mu wystawała dupka z nogami, a górę miał wciśniętą w słoik. W środku wszystko wyjedzone ;) Jak go wyciągałam to niemalże usłyszałam takie "plop" :)
Hm... kiedyś moja mała nutria zaklinowała się tak w psim słoju z galaretą mięsną... Trzeba było wylać dziecko razem z kąpielą :P
Dobrze, że nic mu się nie stało :) Mizianko dla stadka! :-*
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

Post autor: tahtimittari »

Film z Ewosiem rewelacja :D On jest jak taki misiak pluszowy, aż trudno uwierzyć, że żywy ;D Aż humor lepszy się robi. Kiedy następna część?
Awatar użytkownika
pariscope

Post autor: pariscope »

Jestem niepocieszona - nie mogę otworzyć filmiku z Ewosiem!
SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

No nie wiem czemu się nie otwiera, mi działa :<

A kiedy następna część, hmmm... Jeśli Fotograf nie ma już dosyć kręcenia moich (a w jego mniemaniu "jego" *) szczurów to pewnie przy jakiejś następnej okazji. Nagrywał nie tylko Ewoka, może coś zmontuje z reszty, nie wiem, nie chwalił się zamiarami swymi :) Albo chociaż zdjęcia - Precelek wyładniał tak, że aż się trzeba czarną owcą pochwalić :)

Hahaha, a Ewoś to tylko taki miziak i ciapa dla człowieka - goni strasznie Precla, zaczepia resztę chłopaków, podskakuje, wkurza się, przewraca na plecki, iska jakoś tak dwa razy szybciej i mocniej niż taki spokojny i opanowany Tobiaszek... :) Mnie już dwa razy skubnął, raz jak rozdzielałam go i Precla (nie do krwi, ale mocno), drugi raz jak gonił Precla, czarnuch mu nawiał, a że miał moje kolano pod nosem to się na nim wyżył i zrobił... dziurkę w piżamie xD No co za szczur :D Myślałam że pęknę ze śmiechu :D

-------
* przychodzi do mnie i od razu "co tam u MOICH szczurków słychać?" i leci do klatki :D
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

Ewoś jest już MÓJJJJJJJJJJJJ!!!! Cyklo strzeż się mnie :) Filmik naprawdę rozbrajający, czym go nafaszerowałaś, że taki podatny się zrobił na uściski ;)?
Domyślam się tutaj wkładu Twej medycznej ręki:D
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”