)
 )http://i43.photobucket.com/albums/e356/ ... ta/056.jpg rozbrajaący słodziaczek

http://s43.photobucket.com/albums/e356/ ... t=1ch3.jpg istotnie do schrupania!

No i daj fotki babci

Moderator: Junior Moderator

)
 ) 

Córka marnotrawna oraz małe boskie ciurozy
 Córka marnotrawna oraz małe boskie ciurozy  :D:D Witojcie
:D:D Witojcie 

ale później w klatce było troszeczkę popiskiwania
  ale później w klatce było troszeczkę popiskiwania
 Plus chciałabym się pochwalić, że Dżumor przybiega na wołanie i nauczyła się... wciągać podwozie przy podnoszeniu - w sensie tylne łapy do brzucha podkurczać i wypuszczać przy lądowaniu
 Plus chciałabym się pochwalić, że Dżumor przybiega na wołanie i nauczyła się... wciągać podwozie przy podnoszeniu - w sensie tylne łapy do brzucha podkurczać i wypuszczać przy lądowaniu  

Nie chcieliśmy wszystkich emocjonować, więc Ebolek ma sesję osobno
 Nie chcieliśmy wszystkich emocjonować, więc Ebolek ma sesję osobno  

! (czyżby to były szczątki arafatki?)
 ! (czyżby to były szczątki arafatki?) )
)
 nic się pod tym względem nie zmieniło
 nic się pod tym względem nie zmieniło  
  dużym zainteresowaniem cieszą się również swobodnie pozostawione pierścionki, które od razu są porywane w jakieś ciemne zakamarki
 dużym zainteresowaniem cieszą się również swobodnie pozostawione pierścionki, które od razu są porywane w jakieś ciemne zakamarki  

Pilnuj pierścionków
  Pilnuj pierścionków   
  dziękujemy za ochy i achy
 dziękujemy za ochy i achy  
  , Chrupka broi (o tym na koniec), Dżumka powoli staje się pełnoprawnym brudnonoskiem
, Chrupka broi (o tym na koniec), Dżumka powoli staje się pełnoprawnym brudnonoskiem  , a w przyszłym tygodniu powinniśmy już przywieźć ostatnie złotko śliczne <3, więc żebyście mogli troszkę powzdychać, to wstawiam zdjęcia
 , a w przyszłym tygodniu powinniśmy już przywieźć ostatnie złotko śliczne <3, więc żebyście mogli troszkę powzdychać, to wstawiam zdjęcia  

No i dogadane - jedziemy po naszą "O" w przyszłym tygodniu
 No i dogadane - jedziemy po naszą "O" w przyszłym tygodniu  

. I tego, że możesz do Czech po ogonki jeździć, ja ze Szczecina niestety nie mam takiej możliwości
. I tego, że możesz do Czech po ogonki jeździć, ja ze Szczecina niestety nie mam takiej możliwości  
za to do Niemiec maszMictlan pisze:ja ze Szczecina niestety nie mam takiej możliwości

) jest przepiękne
 ) jest przepiękne