Pytałam, ale ona odparła, że u szczurów 1/2 szczura to jajcaCyklotymia pisze:To spytaj rodzicielki czy rodziciela wykastrowała skoro tak jej jajka przeszkadzają
 A u człowieka prporcjonalnie
 A u człowieka prporcjonalnie  Podobno...
 Podobno...Moderator: Junior Moderator

Pytałam, ale ona odparła, że u szczurów 1/2 szczura to jajcaCyklotymia pisze:To spytaj rodzicielki czy rodziciela wykastrowała skoro tak jej jajka przeszkadzają
 A u człowieka prporcjonalnie
 A u człowieka prporcjonalnie  Podobno...
 Podobno...

... Dopóki nie podeszłam i Remi się nie obudził, Adaś robił za podusię
 ... Dopóki nie podeszłam i Remi się nie obudził, Adaś robił za podusię 

), Remi wczoraj go zaprowadził i pokazał jak wygląda Raj, Eden, Niebo, Kraina mlekiem i miodem płynąca - ŚMIETNIK
), Remi wczoraj go zaprowadził i pokazał jak wygląda Raj, Eden, Niebo, Kraina mlekiem i miodem płynąca - ŚMIETNIK  . Radości było co niemiara, cebulka smakowała jak nigdy ale niestety pańcia przyszła i wszystko popsuła
. Radości było co niemiara, cebulka smakowała jak nigdy ale niestety pańcia przyszła i wszystko popsuła 

u mnie tylko Gaja ['] była namiętnym fanem śmietnika
 u mnie tylko Gaja ['] była namiętnym fanem śmietnika  

noovaa pisze:, Remi wczoraj go zaprowadził i pokazał jak wygląda Raj, Eden, Niebo, Kraina mlekiem i miodem płynąca - ŚMIETNIK

]. wymiziaj swoich panów i dziewczyny też oczywiście!
]. wymiziaj swoich panów i dziewczyny też oczywiście!

noovaa pisze:Z całą przykrością muszę stwierdzić, że Adaś już oficjalnie do babskiego stada nie należy ... Po tym jak wyprosił u mnie wejście do babskiej klatki, został dość niemiło wywalony na zbity pysk przez (uwaga): tymczasówki!
Nikomu nic się nie stało, ale Adaś się z tego faktu nie ucieszył.
 Paszoł won! Co się będzie jakiś chłop wpraszał.
 Paszoł won! Co się będzie jakiś chłop wpraszał.
 ... Bardzo się chłopaki dogadują ze sobą
 ... Bardzo się chłopaki dogadują ze sobą  .
.