Moje maleństwa
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje maleństwa
Słodziak
Kiedy będzie u Klaudii?

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
zapomniałam napisać, że wczoraj byliśmy z Blutkiem na kolejnym zastrzyku. dostał antybiotyk na 8 dni na te szmery płucne i sztuczne łzy na oczko.
koszt wizyty: 26 zł.
z oczkiem jest już troszkę lepiej. nadal 2 razy dziennie przecieram mu rumiankiem i zapuszczam krople. dr powiedziała, że kilka dni potrwa zanim oczko wróci do normalnego stanu po takim wysuszeniu. oby oby
!
koszt wizyty: 26 zł.
z oczkiem jest już troszkę lepiej. nadal 2 razy dziennie przecieram mu rumiankiem i zapuszczam krople. dr powiedziała, że kilka dni potrwa zanim oczko wróci do normalnego stanu po takim wysuszeniu. oby oby

U nas, jak przywiozłam od Ciebie Klaudia maluszka, to też miał przymknięte oko. Ale postanowiłam obserwować i ewentualnie lecieć do weta, ale Dżejek wariował po całej klatce, łobuzował i nic nie wskazywało na to że coś mu dolega, poza tym przymkniętym oczkiem. Na szczęście wieczorem następnego dnia zauważyłam, że oczko wróciło do normy
. A Dżej jak łobuzował tak łobuzuje do tej pory
. Istny wariat z niego
.
Łączenie z Dudusiem przebiegło jak po maśle, zakochali się w sobie prawie od pierwszego wejrzenia. Duduś był wielce zdziwiony taką małą myszą latającą pod nim
No ale w końcu zaprzyjaźnili się i tak wygląda ich relacja aktualnie:
http://images47.fotosik.pl/714/c20cf62c0139481amed.jpg
a tutaj Dżej
http://images50.fotosik.pl/714/1ffaca5dfa5c3d6fmed.jpg
używamy miniaturek. jordan

Łączenie z Dudusiem przebiegło jak po maśle, zakochali się w sobie prawie od pierwszego wejrzenia. Duduś był wielce zdziwiony taką małą myszą latającą pod nim

http://images47.fotosik.pl/714/c20cf62c0139481amed.jpg
a tutaj Dżej
http://images50.fotosik.pl/714/1ffaca5dfa5c3d6fmed.jpg
używamy miniaturek. jordan
Jak tam Blutek się czuje?
Blutek szaleje. cudowny i kochany jest
. moje stado go przyjęło bezproblemowo.
ale daje się ciamajda rozkładać na łopatki mniejszemu od siebie Rudzikowi
wczoraj za to miałam późno wieczorny wypad do weta z Zenkiem, gdzie się okazało, że ma powierzchowne ropne zapalenie skóry i dostał antybiotyk na 14 [!] dni.
ps. już się TAK nie mogę doczekać nowych hamaków itd i zamówienia z zooplusa
!

ale daje się ciamajda rozkładać na łopatki mniejszemu od siebie Rudzikowi

wczoraj za to miałam późno wieczorny wypad do weta z Zenkiem, gdzie się okazało, że ma powierzchowne ropne zapalenie skóry i dostał antybiotyk na 14 [!] dni.
ps. już się TAK nie mogę doczekać nowych hamaków itd i zamówienia z zooplusa

trzymamy kciuki za Zenka 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Jeszcze nie dotarło to Twoje zamówienie? czy to już kolejne? coś ten zooplus sobie w kulki leci
super, że tak dobrze poszło wam łączenie
pożycz mi trochę takiego szczęścia 

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Ale z Blutka słodziak! Jak słodko śpi.. chwila kiedy nie szaleje i można go dopaść aparatem
Cieszę, że że łączenie dobrze idzie. Powodzenia z zooplusem
Wymiziaj cała ekipę a dla Bluteczka drapaski za uchem
Piękne fotki, dzięki za podzielenie się 

za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Dawno nie zaglądałam, a tu tyle zmian. Blutek jest cudny. Jak tak oglądam te Wasze kolorowe stadka, to trochę zazdroszczę, bo u mnie wszystkie cztery prawie jednakowe..., ale kochane... tylko mamuśka ciągle dziabie
Ale wracając do Blutka to nieziemski misiander
No i ten Rudzik był cudny. Taki mi się marzy
Wymiziaj chłopaków ode mnie serdusznie
A pracą się nie przejmuj, to zawsze tylko formalność

Ale wracając do Blutka to nieziemski misiander

No i ten Rudzik był cudny. Taki mi się marzy

Wymiziaj chłopaków ode mnie serdusznie

A pracą się nie przejmuj, to zawsze tylko formalność

ilona, gdzie ty byłaś jak cię nie było
?? już się stęskniłam za twoimi komentarzami u nas w temacie 
udało mi się wreszcie zrobić foty moim panom i klatce po umeblowaniu
mój kochany Tycik z zalotną miną

Rudzik:

cały czas mi daje buziaki
słodziak z niego jest niesamowity 
Blutek:

i proszę jakie ma parcie na szkło :

Synuś Haszynuś:

Tie [vel Czarny Diabeł]:

Śpiochy razem:

Klaciocha:

Panowie cały dzień mają otwartą dzisiaj klatkę, ale wolą jednak spać.. leniuchy
W pon jedziemy całą 5. do dr Rzepki, bo Rudzik potwornie pokichuje i zdaje mi się, że przeniósł to na inne [vibovit bobas nie pomógł
]. Przy okazji dr zobaczy czy nie ma żadnych pasożytów jak u lovekrove było..
Jadę dzisiaj o 18 odebrać samicę z naroślą od terrarysty. mam nadzieję, że się ktoś zgłosi jednak kto da dt, bo ja nie mam kasy, żeby się nią zaopiekować jednak
..

udało mi się wreszcie zrobić foty moim panom i klatce po umeblowaniu

mój kochany Tycik z zalotną miną

Rudzik:

cały czas mi daje buziaki

Blutek:

i proszę jakie ma parcie na szkło :

Synuś Haszynuś:

Tie [vel Czarny Diabeł]:

Śpiochy razem:

Klaciocha:

Panowie cały dzień mają otwartą dzisiaj klatkę, ale wolą jednak spać.. leniuchy

W pon jedziemy całą 5. do dr Rzepki, bo Rudzik potwornie pokichuje i zdaje mi się, że przeniósł to na inne [vibovit bobas nie pomógł

Jadę dzisiaj o 18 odebrać samicę z naroślą od terrarysty. mam nadzieję, że się ktoś zgłosi jednak kto da dt, bo ja nie mam kasy, żeby się nią zaopiekować jednak

Ta zalotna mina Tycika mówi: "Sam upolowałem! A, co! " 

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Słodziaki 

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Do zobaczenia Skarby moje...