Moje gg : 33807218
Przyjmę, zaadoptuję szczurka - Opole, Gliwice, Katowice
Moderator: Junior Moderator
Przyjmę, zaadoptuję szczurka - Opole, Gliwice, Katowice
Wraz z moim chłopakiem szukamy kolegi dla naszego pięciomiesięcznego szczuraska Uszka. Dobrze byłoby gdyby ogonek był z okolic Opola, Gliwic lub Katowic. Jestem z Kędzierzyna-Koźla, więc byłoby super gdyby ktoś miał do oddania ogonka z okolic K-K 
w ♥ mam Zuzię Uszka Tosię Bilkusia Lusię Fredzię Pusię Tusię Mali Alaskę Doriana i Rubi.
Re: Przyjmę, zaadoptuję szczurka - Opole, Gliwice, Katowice
Dobrze by było jakbyś napisała coś o sobie, o klatce, karmie, ściółce, weterynarzu etc...
A szczurek może być z całej polski... Jest wielu ludzi jeżdżących po całym kraju i przy okazji podrzucających nam ogonki gdzie trzeba .. bezpłatnie
.
A szczurek może być z całej polski... Jest wielu ludzi jeżdżących po całym kraju i przy okazji podrzucających nam ogonki gdzie trzeba .. bezpłatnie

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Ogłoszenie już nieaktualne, przyjęłam ślicznego haszczaka 
w ♥ mam Zuzię Uszka Tosię Bilkusia Lusię Fredzię Pusię Tusię Mali Alaskę Doriana i Rubi.
Super!
Teraz załóż swoim szczurkom temat w "Nasi pupile" i regularnie mów nam, co u Was słychać
... No ... i duuużooo czytaj Nasze forum .. Bo jest tu wiele cennych wskazówek 
Teraz załóż swoim szczurkom temat w "Nasi pupile" i regularnie mów nam, co u Was słychać

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *