Biszkopcik <3

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Batman

Biszkopcik <3

Post autor: Batman »

A więc może ja się najpierw przedstawię . :D Jestem sobie Nikola i mam 14 lat . Jak na razie uczęszczam jeszcze do pierwszej klasy gimnazjum . Tak jak wszyscy użytkownicy na tym forum kocham szczurki :)

A oto jak na razie jeden i jedyny mój szczurek Biszkopt .
Oczywiście niedługo zamierzam kupić sobie jeszcze jednego :D

Obrazek

http://imageshack.us

{ ps ! bardzo przepraszam za zdjęcie złej jakości ale mam popsuty aparat i zdjęcie zrobione zostało moja komórką }

Biszkopt oczywiście zaspany ale był dla mnie miły i się " uśmiechnął " do mnie ;D
Mój szczuruś bardzo lubi spacerki , zjadanie biszkoptów mojej siostrzyczki i czesanie się :D
wiem że to dziwne ale codziennie rano gdy wstaje do szkoły to on tez się budzi i gdy tylko
widzi że się czeszę to wskakuje mi na ramię i pod szczotkę ! :D
Dostałam go z przypadku , od cioci , po prostu go nie chciała . Tak właśnie sie w nim zakochałam <3
Jest dla mnie jak dziecko , wszędzie za mną chodzi , śpi ze mną , je , myje się { wiem , wiem , ale taka prawda } ;D
Nietoperrr...
Kontakt:

Re: Biszkopcik <3

Post autor: Nietoperrr... »

Jeżeli chcesz kupić mu kolegę,to zrób wszystko,żeby tylko nie kupić zwierzaka w zoologu.U nas na forum kupić = nabyć szczura hodowlanego(z papierami i zdrowymi genami,a nie chorego z zoologa)
Natomiast jeżeli chcesz mu zapewnić towarzystwo bez czekania na miot hodowlany,adoptuj szczurka z forum.Jest tu pełno maluchów do wydania za darmo.
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
ammy88

Post autor: ammy88 »

Batman,
Biszkopcik jest ślicznym szczurkiem i bardzo dobrze, że nie chcesz aby był samotny. Dołączam się do tego co napisała Nietoperr (tak mniej więcej pierwotnie brzmiał mój post). Zatem jeśli zależy Ci na czasie to zaadoptuj mu z forum kolegę - oczywiście też samczyka. Dużo szczurków szuka teraz domów. No i witamy w gronie zaszczurzonych :D
moje małe faceciki: Rico&Mieciu&Toffie&Heniutek
W szczurzym niebie Rayo&Alvaro&Koksik-Gacuś&Felix
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=29187
Batman

Post autor: Batman »

tak właśnie patrzę na ten dział i się zastanawiam :)
muszę przekonać mamę , bo Biszkopt chyba czuje się trochę samotny :c
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

Wiesz,chodzi o to tylko,że Ty,żebyś nie wiem co robiła,nigdy nie dasz szczurowi tego,co inny szczur... ;) Z ludźmi jest to samo,no nie?Samotnie czulibyśmy się jedynie z kotem,bez ludzkich przyjaciół,bez rodziny.Kot to nie człowiek.Tak samo jak człowiek,to nie szczur.
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

Co za cudowny pan :) Mam nadzieję że znajdzie niedługo kolegę - zobaczysz, to podwójna radość jak się ma dwa zwierzątka :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”