Wyściółka Tima Natur dla gryzoni z słomkowego granulatu jest oszczędna w zastosowaniu i doskonale się wchłania do ponad 300 %. Zużyta wyściółka może bezpośrdnio zostać zastosowana jako kompost lub bio-odpadek.

długo szukałam odpowiedniej ściółki. moje paskudy kichały nawet na cat's bescie. do tego uwielbiają degustować żwirek.
 tak więc chciałam czegoś jak najbardziej naturalnego. ręczniczki papierowe odpadają, bo: mam sporą klatkę i codziennie rozkładanie jej wypełniało mnie przerażeniem i nie ma tak, że wyciągnę przez drzwiczki, bo one WSZĘDZIE roznoszą takie rzeczy jak zasikane szmatki. czyli musiałabym rozkładać na części pierwsze codziennie.
 tak więc chciałam czegoś jak najbardziej naturalnego. ręczniczki papierowe odpadają, bo: mam sporą klatkę i codziennie rozkładanie jej wypełniało mnie przerażeniem i nie ma tak, że wyciągnę przez drzwiczki, bo one WSZĘDZIE roznoszą takie rzeczy jak zasikane szmatki. czyli musiałabym rozkładać na części pierwsze codziennie. a teraz do rzeczy: trafiłam na Timę Natur. bardzo ładnie pachnie, jak herbata.
 smakuje dziewczynom, dobrze chłonie i długo utrzymuje znośny zapach w pokoju (
 smakuje dziewczynom, dobrze chłonie i długo utrzymuje znośny zapach w pokoju (  ). szczury już tak nie kichają, tylko troszkę (ale to nie wina ściółki, sprawdzałam). nie pyli bardzo, a ten pył bardzo szybko opada, więc nie lata przy szczurzych nosach.
 ). szczury już tak nie kichają, tylko troszkę (ale to nie wina ściółki, sprawdzałam). nie pyli bardzo, a ten pył bardzo szybko opada, więc nie lata przy szczurzych nosach. 
polecam!

. ledwo ją wyjęłam z pudła i ustawiłam.
. ledwo ją wyjęłam z pudła i ustawiłam.