niebieściak
 niebieściak   
 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7ab ... e7ef0.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7ba ... 77020.html
Piękne chłopaczki

Moderator: Junior Moderator

niebieściak
 niebieściak   

Jak będę troszkę wolniejsza, może w sobotę, to porobię zdjęcia i wrzucę na forum
 Jak będę troszkę wolniejsza, może w sobotę, to porobię zdjęcia i wrzucę na forum 
 ), który okazał się trochę większy od mojej chudziny Mocco. Agutek szybciutko dogadał się z Mocco i już od wczoraj śpią razem w hamaku - jakimś cudem udało się Misiowi wejść do twierdzy mojego małego księcia i już tam zostać. Co prawda wczoraj na początku znajomości Rysio próbował zgwałcić Mocco, ale ten się nie dał i wytłumaczył nowemu kumplowi, że pomimo braku wystających jajek jest mężczyzną
 ), który okazał się trochę większy od mojej chudziny Mocco. Agutek szybciutko dogadał się z Mocco i już od wczoraj śpią razem w hamaku - jakimś cudem udało się Misiowi wejść do twierdzy mojego małego księcia i już tam zostać. Co prawda wczoraj na początku znajomości Rysio próbował zgwałcić Mocco, ale ten się nie dał i wytłumaczył nowemu kumplowi, że pomimo braku wystających jajek jest mężczyzną  

Na razie wszystko jest ok z jego stanem zdrowia i dogadał się z nowym kumplem
  Na razie wszystko jest ok z jego stanem zdrowia i dogadał się z nowym kumplem 
 ), ale obiecuję poprawę, postaram się porobić fotki w czwartek, jak będę miała wolne.
 ), ale obiecuję poprawę, postaram się porobić fotki w czwartek, jak będę miała wolne. he he
 he he

Pokochały drewnianą "norkę" mojej roboty i spędzają tam każdą wolną chwilę. Obie mają motorki w pupciach(z tym, że motorek Malwiny jest 10 razy większy od niej samej :-D ). Mamusia coraz mniej mie gryzie, mam nadzieję, że niedługo wogóle przestanie traktować mnie jak wroga publicznego numer jeden :roll: Tak czy siak jest moja, najładniejsza i najkochansza(moje palce twierdzą inaczej, ale to już ich problem). Zdjęć na razie nie ma, bo nie mam na to czasu. Wolę każdą wolną chwilę poświęcić na zabawie ze szczuraskami niż ganianiem za nimi z aparatem
 Pokochały drewnianą "norkę" mojej roboty i spędzają tam każdą wolną chwilę. Obie mają motorki w pupciach(z tym, że motorek Malwiny jest 10 razy większy od niej samej :-D ). Mamusia coraz mniej mie gryzie, mam nadzieję, że niedługo wogóle przestanie traktować mnie jak wroga publicznego numer jeden :roll: Tak czy siak jest moja, najładniejsza i najkochansza(moje palce twierdzą inaczej, ale to już ich problem). Zdjęć na razie nie ma, bo nie mam na to czasu. Wolę każdą wolną chwilę poświęcić na zabawie ze szczuraskami niż ganianiem za nimi z aparatem 

.
 . 

Teraz ma na imię Cola, jest po sterylce(trochę jej odwalało) i mieszka razem ze swoim nowym szczurzym stadkiem na drugi końcu Warszawyzocha pisze:Ja już się pogubiłam.
A co się stało z Melodią - Maco?

mmarcioszka pisze:Jeszcze się nie pochwaliłam, że moim 'dziewczynom' zaczęły pokazywać się jadra (tyle dobrego, że obu, a nie jednej)
o rany..mmarcioszka pisze: Mocca okazała się przepiękną dziewczynką, a Rysio zmajstrował jej 11 bobasków. :