no, ale moje baby nigdy wybredne nie były

Moderator: Junior Moderator

Jedzą bardzo chętnie. Mieszam ją jeszcze z Versele-Lagą Rat Nature i też ładnie wszystko jedzą co bardzo mnie cieszy bo obie karmy mogę dostać w moim mieście w sklepach zoologicznych natomiast pozostałe karmy, które kupowałam musiałam zamawiać przez Internet.
 Jedzą bardzo chętnie. Mieszam ją jeszcze z Versele-Lagą Rat Nature i też ładnie wszystko jedzą co bardzo mnie cieszy bo obie karmy mogę dostać w moim mieście w sklepach zoologicznych natomiast pozostałe karmy, które kupowałam musiałam zamawiać przez Internet.

Nie wszystkie ogony ją lubią, ale jest jak najbardziej pełnowartościowa.
 Nie wszystkie ogony ją lubią, ale jest jak najbardziej pełnowartościowa.  Jeśli Twoje ogonki w niej zasmakują, to jak najbardziej polecam.
 Jeśli Twoje ogonki w niej zasmakują, to jak najbardziej polecam. 

Jeszcze troszkę poczekam, aby dowiedzieć się czy ogony ją polubią ale dobrze wiedzieć, że warto.
  Jeszcze troszkę poczekam, aby dowiedzieć się czy ogony ją polubią ale dobrze wiedzieć, że warto. Więc po prostu je wywalam z ich misek razem z łupinami albo przekładam młodzieży do miski.
 Więc po prostu je wywalam z ich misek razem z łupinami albo przekładam młodzieży do miski.