Smegowych kłębuszków siedem

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Smegowe kłębuszki - Chrupka, Benia, Luna i Krówka

Post autor: smeg »

Myślę, że powinnam wytępić spożywanie alkoholu - też zabronione ;D Prawdopodobnie przeprowadzę się do mojego chłopaka razem ze szczurkami, ale to jeszcze nie jest ustalone na 100%. Mile widziane kciuki ;)
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Re: Smegowe kłębuszki - Chrupka, Benia i Luna

Post autor: klauduska »

o kurcze kurcze. poważny krok tutaj widzę się szykuje :D
kciuki!
Awatar użytkownika
Afera

Post autor: Afera »

Zabiłabym współlokatorkę. W moim przypadku między innymi dlatego darowałam sobie akademik i wynajęłam pokój. Choć u nas w akademikach ludzie wszystko trzymają, psy - również te duże, koty, gady...
Trzymam kciuki za ten poważny krok - u mnie on wcale nie był łatwy i Ciebie pewnie będzie podobnie.
Pozdrawiam! :)
9 duszyczek za TM [*]
Awatar użytkownika
Agatow

Post autor: Agatow »

No no no smeg ;) Dużo się zmienia po przeprowadzce ale ze swoich doświadczeń polecam ;) Szczególnie, że tam też będą szczury :)
A współlokatorka naprawdę wredna, jeśli to ona doniosła, takich rzeczy się nie robi znajomym...
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Wróciłam dziś rano do domu, a koleżanka mówi mi, żeby sprawdziła zdjęcia na aparacie. Włączam, przeglądam, a tu - wszystkie cztery szczurki śpiące razem na hamaku ;D Co prawda nie chciały tego powtórzyć specjalnie dla mnie, więc nie dane było mi obejrzeć ich nowozawiązanej przyjaźni na żywo, ale jestem wdzięczna koleżankom, że zrobiły chociaż to zamazane zdjęcie :D Tłuką się nadal, ale to mnie trochę podniosło na duchu :)

Obrazek

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

aaaale suuuper :D :D
no kochana Krówciu wreszcie ex-mamusia klaudia nie musi się za ciebie wstydzić ;).
oby tak dalej!
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Krówka ostatnio namiętnie gwałci pozostałe dziewczyny, chyba wkroczyła w okres dojrzewania :D

Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

kurcze w innym temacie przeczytałam, że już prawie msc łączysz Krówkę i jakoś nie mogłam uwierzyć, więc weszłam do ciebie na temat i rzeczywiście! 10.04 czy dokładnie za tydz Krówka będzie u ciebie już msc!!
matko jak ten czas zleciał. mi się wydawało, że dopiero wczoraj ci ją oddałam..!

foty!
Awatar użytkownika
pray

Znaleźliśmy dzikusa?-Co zrobić???

Post autor: pray »

Moja siostra znalazła małego szczurka <wygląda na szczurka> na klatce na 3 piętrze . Ciekawe jak się tu dostał . Wygląda na dzikiego. Widać ,że jest chory . Boimy się ,że najadł się trutki bo w piwnicy jest porozkładamy . Zaraz idziemy z nim do weterynarza. Może mu coś podać na odtrucie ? myślicie że węgiel pomorze a jak nie to co można mu podać ? on ma ok 3 tyg tak myślimy .
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

Re: Zanaleźliśmy dzikusa?-Co zrobić???

Post autor: tahtimittari »

Widać, że jest chory tj. co z nim się dzieje?
Wet. powie, co i jak, tylko istotne, żeby wybrać takiego, który się na rzeczy zna.
Awatar użytkownika
pray

O byliśmy już tak wo gule u wata ten tekst wyże był skopiowany z wątku na którym wcześniej napisałyśmy ;)
Byliśmy u weta. Basia ma zapalenie płuc dostała zastrzyki. Pan stwierdził że ma jakieś zaburzenia bo skąd mógł by się wziąć na 3 piętrze w bloku. Gdy mieszka w piwnicy? Powiedział że może przenieść dużo chorób itp. Możliwe że zjadł trutkę,jest taki zamulony. Weterynarz powiedziała że gdyby nie zjadł trutki nie był nie dał się złapać. Mamy nadzieje że przeżyje :-[
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

Post autor: tahtimittari »

Hm, a jesteś pewna, ze to dzikus?
Może to po prostu zwykły agut, który gdzieś się przypadkiem przyplątał/został wyrzucony ::) Moj Ven tak komuś do domu wparował.
Awatar użytkownika
pray

Przepraszam za błędy ortograficzne i weterynarz powiedział ,że jakby nie był chory to by się nie dał złapać. Wcześniejszy wątek pisała moja koleżanka :)
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

ale jeżeli to jest szczur domowy [komuś uciekł, albo go wywalił po prostu], to bez problemu mógłby się ze strachu/stresu dać złapać..
Awatar użytkownika
pray

tak wygląda na dzikuska . Ma inną mordkę < trochę krecika przypomina> . A nikt z sąsiadów nie ma szczurka wszyscy się boją a jak ten był na klatce to każdy się bał drzwi otwierać i sąsiadki zrobiły na niego zamach miotłą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”