adopcja dwoch ogonkow

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

martasp

adopcja dwoch ogonkow

Post autor: martasp »

Zaadoptuje 2 szczurki - rodzenstwo tej samej plci. Rzeszow.
Awatar użytkownika
noovaa
Numer GG: 8639358

Re: adopcja dwoch ogonkow

Post autor: noovaa »

Napisz coś o sobie i warunkach jakie oferujesz, na pewno pomoże to w obdarzeniu Ciebie zaufaniem ;]
Obrazek
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
martasp

O sobie - szczurki uwielbiam od lat licealnych:) mialam 3 cudowne ogonki, odeszly naturalnie. Na jakis czas zarzucilam temat, bo urodzilam coreczke - teraz ma 4 latka i uznalam, ze pod moim czujnym okiem nie zrobi szczurkom krzywdy a innego gryzonia w domu sobie nie wyobrazam, Zalezy mi na 2 szczurkach tej samej plci, bo wiem doskonale, ze to zwierzeta stadne, a z drugiej strony nie mam zamiaru rozmnazac, Wiec chcialam przygarnac albo 2 dziewczyny albo 2 chlopakow. Jesli ta wypowiedz nie starczy do wiecej szczegolow moge przeslac na priv. pozdrawiam
martasp

Warunki: klatka odpowiednia dla 2 ogonkow , karma, reszta tez - tu licze na pomoc opiekuna ogonkow, bo najlepiej zna ich potrzeby
Alessa

Post autor: Alessa »

Ze mną - wspomnienia
Za TM Sherlock[*], Wathson[*],Roland[*], Edek[*], Filip[*], Zuza[*] Lola [*]. .. Bazyl[*]...Fibi[*] Cleo[*] oraz Agrest - moje kochane słoneczka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”