Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
alken a nie chcesz przygarnąć maluchów z jg? Pusto teraz u Ciebie.. a tak to się ożywi, radości wniesie trochę maluszek albo dwa.. Ja po zimie i czarnej serii bym zwariowała bez naszych dwóch malców.. nie mogłam patrzeć na wolierę z tylko dwoma szczurami, pusto i smutno i nudno. Do tego odkryliśmy że Kabulu to dobry wujek Kabulu obrońca maluczkich
a że to malce i nie wychowane w sklepie to szansa że wredne nie będą..
ze mną: Dyzio
za TM: Inka, Jaśniaczek, Ciemniaczek, Mila, Daruszek, Apsik, Szym, Fifionek, Kajtul, Tadziu, Uszek, Kabulu, Pcheł, Jeż, Żuk, Migdał, Agent i Roland
ja nie moge mieć już niestety więcej niż 3-4 szczury, a jestem umówiona z Veereną na mamusię husky, która teraz karmi maluchy, jak odchowa to zamieszka u mnie
ja Ci wierzę ale naprawde już nie moge się doszczurzać przez jakiś czas.
edit: a w ogóle to ja już je wcześniej oglądałam na sps tylko najpierw Mictlan mi zaproponował dziewczynkę double rex ale w końcu zrezygnowałam żeby wziąć tę husky od Veereny
grr. czemu nie da się wziąc wszystkich
ależ oczywiście jak tylko bedę potrzebować szczura to się do Ciebie udam bo Ty zawsze jakieś wykopiesz gdzieś w tej Jeleniej, czy tam same do Ciebie przyjdą