Cyklostadko: Strachkwas i Tobiasz Trzeci.
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Cyklostadko
o ja nie moge!!! jaka rewelacja! ale pomyslowe no
))

Ze mną: szczurasy Zgredek i Dzikus + pieseł Tajfuno
Za TM: Tosia, Essi, Aya, Mishka, Ciaposław, Tajfunio, Lunka, Krecik, Gucio [*] [/b]

Genialne to jest, pisałam to już na innym forum. Jak dla mnie super materiał na koszulkę, jakbyś się zgodziła chętnie zamówiłabym koszulkę z takim nadrukiem.
Myślę, że wiele szczuromaniaków też chciałoby mieć taką koszulkę.

9 duszyczek za TM [*]
-
Jak już na innym forum pisałam, jak ktoś chce nadruk to mogę wysłać na maila plik 10 000 x 10 000 pikseli, w zamian chcę tylko zdjęcia jak się prezentowała gotowa koszulka 

Oooo super by było.
Po 10 się do Ciebie zgłoszę, wtedy będę miała kasę. 

9 duszyczek za TM [*]
- maua_czarna
A ja nie pisałam tego na żadnym forum, nawet innym
ale strasznie mi się podoba
nie przeglądałam tematu wstecz, więc może ktoś już pytał - czy ogonom to nie szkodzi? Przypuszczam, że nie ale tak z ciekawości

nie przeglądałam tematu wstecz, więc może ktoś już pytał - czy ogonom to nie szkodzi? Przypuszczam, że nie ale tak z ciekawości

- tahtimittari
- Kontakt:
Rewelacja znów. Pomysł pierwszorzędny, naprawdę.
(aż idę dodać do ulubionych na deviantarcie!)

(aż idę dodać do ulubionych na deviantarcie!)
-
Nie, czemu by miało? To jest normalne światło, poza tym po oczach im nie świeciłam. A sobie robiłam tyle skanów twarzy (w tym po oczach też) że gdyby to miało szkodzić to bym wzrok straciłamaua_czarna pisze: nie przeglądałam tematu wstecz, więc może ktoś już pytał - czy ogonom to nie szkodzi? Przypuszczam, że nie ale tak z ciekawości

ej , to zdjęcie jest świetne !
ty+szczur
a jak ty szczura tam dajesz ? normalnie dajesz go na ksero i swoją głowe i pstryk ? :>
ty+szczur

a jak ty szczura tam dajesz ? normalnie dajesz go na ksero i swoją głowe i pstryk ? :>
sheila&mysia <3
-
- maua_czarna
mówiłam, że szkodzisheila. pisze:Ale nie dociskasz tą "klapą" ?

-
Jasne że dociskam, potem takie plaskate naleśniki mam
Zalęgły mi się w hamaku jakieś potwory. No ja nie wiem co to za mutacja może być, ale zobaczcie...

Dziwadło takie, tu inne ujęcia, z mordką potwora:

Nie mogłam ze śmiechu jak to zobaczyłam, prawie się na zajęcia spóźniłam bo musiałam obfocić zjawisko
Na deser Precelek i "NIE ODDAM DROPSA!"

Zalęgły mi się w hamaku jakieś potwory. No ja nie wiem co to za mutacja może być, ale zobaczcie...

Dziwadło takie, tu inne ujęcia, z mordką potwora:

Nie mogłam ze śmiechu jak to zobaczyłam, prawie się na zajęcia spóźniłam bo musiałam obfocić zjawisko

Na deser Precelek i "NIE ODDAM DROPSA!"

Nie taki potwór straszny
Pyziolek ciągle uroczy
Fajne fotki!

za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
- tahtimittari
- Kontakt:
http://s28.photobucket.com/albums/c219/ ... =ogon1.jpg jajca i macka.. straszne straszydło