Loki 470g

Nowy, świetny, zrównoważony alfa stada . Poszedł w ślady Buby, stara się wszystkich uspokoić, nie chce zbytnio się bić, lecz czasami trzeba pokazać, że teraz ja rządzę i kogoś pobić

Frodo 340g

Naczelny biegacz stada, wszędzie chce wejść, powąchać, pozwiedzać . Nie ma czasu na jakieś głupie buziaki, co najwyżej może ugryźć w wargę czy powiekę i uciec, to jest jego hobby

Kermit 300g

Piękny maluch, grubasek

Gacek 420g

Gacuś lizawka, po prostu.
Bandzior 360g

Mój kochany haszczak, mam nadzieję, że będzie prawie calutki biały, ponieważ ostatnio ostro haszczeje

Killer 400g

Można go tarmosić, przewracać na plecy, całować po brzuszku, a on nic . Będzie po prostu leżał i czekał aż się przestanie

Gofer 290g

Moja wymarzona, beżowa kuleczka <3 . Co z tego, że krzyczy jak się go podnosi, co z tego, że drapie ... Pracujemy nad tym i jest coraz lepiej

Odyn 370g

Wyluzowany, kochany Odyn, zawsze, kiedy coś dzieje się Hadesowi on już tam jest, broni go jak oka w głowie, a oprócz tego jest strasznie ciekawskim, rozbieganym ogonem

Florek 315g

Wieczny tymczasowicz. Prawdę mówiąc od początku wiedziałem, że z nami zostanie, zbyt ciężko byłoby mi oddać szczura, który tak bardzo przypomina mi Labika [*] .. Po prostu w tak wielu sytuacjach zachowuje się identycznie, że czasami mam wrażenie, że to naprawdę Labik w innym futerku...
Skarpeta 180g

Więc przyszedł czas na niego

Buba 370g

Były alfa, od kiedy Loki zaczął alfować Buba całkiem się rozleniwił, leży i je, to są jego aktualne zajęcia

Hades 380g

Wiecznie wystraszona piszczałka.
No i teraz coś ze specjalną dedykacją dla Karoliny

Proszę

Dopiero po skończeniu zdjęć zauważyliśmy, że nie ma zdjęć Haszczaka, przepraszamy...

Na koniec jeszcze pokażę wam resztę zwierzyńca

Najpierw myszki : Babcia i Kicajka
Babcia - Chocolate Tan Astrex (2 latka, a zachowuje się jak miesięczne dziecko

Kicajka - Himalayan (Miesięczny dzikusek..)

Teraz koty..
Diego - Maine Coon, wredny rudzielec

Ted - kochany dachowiec

No i jeszcze psiaki ..

Shrek - buldożek francuski

Benia - kochany kundelek

No i przysięgam, że teraz to już ostatni lokator.. A mianowicie gołąbek, który do nas przylatuje codziennie na jedzenie

To by było na tyle ...