[Lublin] 6maleństw do oddania
Moderator: Junior Moderator
- szczurzyca.
- Kontakt:
Re: [Lublin] 6maleństw do oddania
napisałam do moda. i od teraz omijam ten wątek szerokim łukiem
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
dziewczyno, najpierw podjudzasz, a potem masz pretensje że ktoś Cię owala.
jak czytam Twoje posty to się nóż w kieszeni otwiera
-
- Kontakt:
nie mam żadnych pretensji bo nic mnie to nie obchodzi...Newbie pisze:dziewczyno, najpierw podjudzasz, a potem masz pretensje że ktoś Cię owala.
to nie o mnie źle świadczy... ;]
uważaj nie skalecz się

-
- Kontakt:
no i dobrzeszczurzyca. pisze:napisałam do moda. i od teraz omijam ten wątek szerokim łukiem

- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
To jest temat adopcyjny - proszę się powstrzymać d tematów innych niż adopcyjne.
asienka1769 - poczytaj trochę o warunkach, w jakich powinno się trzymać szczurki.
asienka1769 - poczytaj trochę o warunkach, w jakich powinno się trzymać szczurki.
-
- Kontakt:
już czytałam i we wcześniejszych postach wypowiadałam się na ten tematMagamaga pisze:

asieńko, ja może dałabym domek samiczce, jak już pisałam nie wiem czy wzięłaś mnie pod uwagę
Tylko prosiłabym o jakieś zdjęcia

Tylko prosiłabym o jakieś zdjęcia

Za TM 16 szczurzych duszyczek.. (*) 

asieńka, jeśli boisz się, że odrzuci, to przed braniem ich na ręce i grzebaniem w gnieździe nie używaj mocno pachnąnych substancji (mydło, perfumy, krem) i weź jakąś szmatkę z gniazda mamy, wytrzyj w nią ręce, tak żeby jej zapach był:) powinno nie być problemów:)
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
-
- Kontakt:
jeśli chodzi o więcej inf albo zdjęcia to mój mail : asienka1769@o2.pl
Nawet nie musi to być szmatka, może być także żwirek czy trociny 

, Cyna, Soda Nafta [*]
-
Są jakieś wolne samce ?
- Alison19871987
Są wolne samiczki do adopcji?
- Alison19871987
Szukam towarzyszki dla samiczki (6 miesięcy) mojego brata ciotecznego (13 lat). Po rozmowach ze mną sami doszli do wniosku, że lepiej będzie tak zrobić. Przewidziany jest zakup dużej klatki w najbliższym czasie.
Jeśli chodzi o wiek to preferowalibyśmy zbliżony do naszej Fifi, czyli około 6 miesięcy lub młodsza - będę pomagać łączyć ale z reguły łatwiej jest łączyć z młodszą. Zwłaszcza że to jest jego pierwszy raz.
P.S. Jeśli chodzi o mnie, adoptowałam już z tego forum 2 samiczki które razem szczęśliwie żyją do dnia dzisiejszego
- łącznie mam 3 osobowe stadko.
Jeśli chodzi o wiek to preferowalibyśmy zbliżony do naszej Fifi, czyli około 6 miesięcy lub młodsza - będę pomagać łączyć ale z reguły łatwiej jest łączyć z młodszą. Zwłaszcza że to jest jego pierwszy raz.
P.S. Jeśli chodzi o mnie, adoptowałam już z tego forum 2 samiczki które razem szczęśliwie żyją do dnia dzisiejszego

Alison, a może dwie szczurki?
w tym temacie http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=31106 są do oddania w Lublinie dwie kochane szczurki, jedna jest w wieku waszej małej (6 mcy) druga to jej mama (10 mcy), są cudowne i oswojone i szukają domku od zaraz
nie byłoby problemu z transportem 
w tym temacie http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=31106 są do oddania w Lublinie dwie kochane szczurki, jedna jest w wieku waszej małej (6 mcy) druga to jej mama (10 mcy), są cudowne i oswojone i szukają domku od zaraz