mendy z publicznej ubikacji ; )
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
Re: mendy z publicznej ubikacji ; )
jacy duźi
to już dorośli mężczyźni
piękni są! -z tego nie wyrosną

piękni są! -z tego nie wyrosną
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
O, jaki śliczny brudnonosek. Ale gdzie podziałaś tego malutkiego Jaśka??? 

-
Ten stwór pożarł małego Jaśka i teraz mam wielkiego Pana JANA 
Wkrótce zdjęcia

Wkrótce zdjęcia

czekamypublikacja pisze:Wkrótce zdjęcia

- szczurzyca.
- Kontakt:
była mowa o jakichś zdjęciach, czyż nie? 

['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
-
Zdjęcia są już zrobione... ale nie na moim aparacie... Powinnam do końca tygodnia się wyrobić... a jak się wyrobie to i więcej będzie 

niecierpliwie czekamy 

-
Koleżanka się obija i zdjęć do dzisiaj nie mam...
Dzisiaj zrobiłam dzień szczurzych zakupów i na promocji w lumpie dostałam świetne dziecięce spodenki za całą złotówkę. Dziecioki teraz tylko w nich leżą. Kupiłam też inną niż dotychczas suchą karmę i jest bomba! Mamy się świetnie, a jutro zrobimy jakieś zdjęcia...
Chłopaki ważą pi razy oko:
Jaś - 440g
Karol 320g - i to mnie martwi, on zawsze był malutki, ale ostatnio chyba jeszcze mu się schudło. Robi bobki jak chomik...
Pozdrawiamy!
Dzisiaj zrobiłam dzień szczurzych zakupów i na promocji w lumpie dostałam świetne dziecięce spodenki za całą złotówkę. Dziecioki teraz tylko w nich leżą. Kupiłam też inną niż dotychczas suchą karmę i jest bomba! Mamy się świetnie, a jutro zrobimy jakieś zdjęcia...
Chłopaki ważą pi razy oko:
Jaś - 440g
Karol 320g - i to mnie martwi, on zawsze był malutki, ale ostatnio chyba jeszcze mu się schudło. Robi bobki jak chomik...

Pozdrawiamy!

-
-
- szczurzyca.
- Kontakt:
ja też! Jaśki, Jaśki.. pokażcie się nam! 

['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
-
Telefon jest za słaby... Kurcze, no! W końcu muszę go oddać do naprawy, muszę, muszę, muszę!

-
Obiektyw naprawiony!
Oto Jaś:

Oto Karol

i Karol z kawałkiem Jasia ; )

Następne będą małe ; )
Oto Jaś:

Oto Karol

i Karol z kawałkiem Jasia ; )

Następne będą małe ; )

śliczne zdjęcia .... też chciałabym mieć talent fotograficzny 

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *