Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Chcialem ując na fotkach co robi. Basiek grzecznie poszedł spać, w nocy skubnął siemię lniane z gerberkiem. Rano dałem jedzonko i też zaczął jeśc.Jedziemy zaraz do dr Debisa, bo dziś mam wolne z pracy.
Wlasnie wracam od weta. Basiek dostal lek z antybiotykiem do uszka 2x dziennie po 2-3 krople i mam uszko czyscic. Zapomnialem zapytac co to i bylo mnóstwo ludzi w poczekalni. Płyn przezroczysty,jak wkropli sie wiecej to nic sie nie stanie. Wet sie ucieszyl, ze wszystko dobrze sie goi.
Powiem Wam tak... Smeg nie pozna tego urwisa jak nie śpi (grzecznie w kłębuszek), to sie wierci i ciekawsko patrzy tymi koralikowymi ślepkami. daje sobie grzecznie wyczyścić uszko, zakraplania nie lubi i trzeba uważac na palce. Bo jak siedzi na dloni, to od czasu do czasu udziabie szpileczkami. jak się odcięło zluszczone suche kawalki martwicy, to jest duzo mniejsza.
Dzisiaj zjadł spodeczek gerberka i Nutramigen, takie obrzydliwe mleko dla dzieci. Posmakowałem tego i nie wiem jakim cudem to szczurkom smakuje. Dałem moim do polizania łyżeczkę, to spojrzały jak na durnia
Basiek okrąglutki i cieplutki. Chude toto, ale jak sie naje to nabite. Za to kupa to osobna sprawa .... Jedna tycia kupa w mini fauna boxie u weta , a smród jakby to był jakiś XXXL size.
Ale to nie zabieg chirurgiczny Kiedys, jak byłem ze Śniezynką, to myślę , ze była mowa o wycięciu martwicy, żeby sie lepiej goilo. Myślę, ze twtedy chodziło po prostu o usunięcie chorej tkanki, bo cięcie chirurgiczne goi się szybciej.
A teraz wycinalismy tylko to suche co odłazi na brzegach. Moim zawsze obcinam, Baśkowi wczoraj też obciąłem kawałek, a z tej drugiej tez skubnąłem kawalek futerka i posmarowałem Ozonellą.
Wg mnie to suche się odcina, żeby szczurek przypadkiem nie zahaczył i nie zerwał strupa.