Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Witam Cię noovaa i gratuluję awansu. Przeczytałam wszystko dokładnie i cieszę się że aż od 9 miesięcy zajmujesz się szczurkami.Gdybyś chciała porozmawiać z moim mężem to moje PW jest dostępne i nie musisz się martwić że nie będziesz miała okazji bo możesz pisać kiedy chcesz.
To oczywiste że NIE MUSI.Ochoty też nie musi mieć.Tak tylko pytałam ale Ty też możesz z moim mężem porozmawiać i to nawet na forum na którym chciałeś go wychowywać.
Maju droga, nie widzimy powodu dla którego mielibyśmy rozmawiać z Twoim mężem. Jeśli on sam, czuje tak wielką potrzebę porozmawiania z nami, że aż nasyła na nas swoją żonę, niech napisze do nas poprzez PW. Proszę bardzo. Tylko niech się podpisze, jeśli użyje Twojego konta.
A Ciebie bardzo proszę, żebyś nie zaśmiecała mi tematu, bo tu jest temat o moich szczurach, a nie o tym, że ktoś gdzieś kogoś chciał wychowywać, czy że ktoś chciałby z kimś porozmawiać.
Majaa, ja nie znam Twojego męża, Ciebie też nie. Co to za propozycja, że mogę porozmawiać z Twoim mężem ? Bardzo rzadko rozmawiam z obcymi osobami na priv, a juz w ogóle przez jakieś zaproszenia.
Odczuwacie potrzebę trójkątów do rozmowy z obcymi ? To nie to forum, i nie ten temat.