Duecik Bez Siostrzyczek: Trochę inne uszka - RENIA :)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
StasiMalgosia

Re: Dueciki dwa - Bez siostrzyczek

Post autor: StasiMalgosia »

Nie wiem jak to jest z komwaliami, ale fikus też mocno trujacy a jedynym skutkiem skonsumowania liścia przez Bloo było to że się 6 godzin w kilinice wynudził. Ale wiadomo obserwować trzeba. Dużo zdrówka w takim razie małym żarłokom życzę
Obrazek
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Taką mam nadzieję, że im też nic nie będzie... Dzięki za słowa otuchy, jak tu prawie jak fakir na gwoździach siedzę i wgapiam się w dziewczynki...
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
ol.

Post autor: ol. »

StasiMalgosia pisze:Nie wiem jak to jest z komwaliami, ale fikus też mocno trujacy a jedynym skutkiem skonsumowania liścia przez Bloo było to że się 6 godzin w kilinice wynudził. Ale wiadomo obserwować trzeba.
Dżumowi recydywy na skrzydłokwiacie też zawsze uchodziły na sucho ...
Trzymam kciuki, żeby konsumpcja urokliwego lecz niebiezpiecznego kwiecia nie spowodowała żadnych reperkusji zdrowotnych !
unipaks pisze:- Może pani już nie patrzy... Obrazek
a jeśli patrzy schowamy się za dzbanuszek i na pewno nas nie będzie widać ;)

Ucałowania dla dziewczyn i kciuki :-*
Awatar użytkownika
unipaks

Jak dotąd wszystko jest w porządku, dziewczyny na wieczór jak zwykle się rozruszały, domagały się jedzenia, frykasów ...
Poczubiły się nawet przy misce, głównie to Martini wskoczyła w nią z kwikiem mającym na celu odstraszenie czekoladki :P :D .
Teraz jest jeszcze zajęta znoszeniem na swoją półkę za meblami co lepszego jedzenia; Fini poszła już do domku spać, ja pozwolę sobie niesmiało odetchnąć i też pewnie wkrótce zapadnę w sen... ::)
Mam nadzieję, że na strachu się skończy...
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

Post autor: tahtimittari »

I jak? Wszystko dobrze?
Awatar użytkownika
unipaks

Dzięki, wygląda na to, że z dziewczynkami wszystko w porządku :) ; niebieściaczek przybłądził się do nas w nocy na pieszczoty, a rano jak zwykle żebrał u pańskiego stołu; zapasy gromadził też jak co dzień :P . Fini zwyczajowo wdzięczyła się na dwóch łapkach, przymilając się o jakiś kąsek. Po powrocie z pracy również nie zauważyłam niczego niepokojącego, więc mam nadzieję, że rozejdzie się to jakoś po kościach i będę mogła spać spokojnie... ::)
Dziewczynki podjadły za mną troszkę warzywek i teraz smacznie podsypiają :)
Awatar użytkownika
Agatow

Post autor: Agatow »

Konwalie są prześliczne i też je uwielbiam, ale dobrze wiedzieć że to może by kłopot dla ogonków! Najważniejsze, że Twoje podopieczne nie ucierpiały... a sesja jak zwykle zapiera dech w piersiach :)
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Awatar użytkownika
Afera

Post autor: Afera »

Ufff dobrze, że nic im nie było. ;) Na przyszłość będziesz pamiętać. :)
9 duszyczek za TM [*]
ol.

Post autor: ol. »

sporo strachu, ale sesja wyszła piękna ! podejrzewam, że teraz już możesz patrzyć a te zdjęcia bez niepokojących myśli
proszę ode mnie wygłaskać duecik :)
Awatar użytkownika
pariscope

Post autor: pariscope »

Uni, śpij spokojnie. Gdyby miało maluchom zaszkodzić, to już by zaszkodziło. Skoro dotychczas jest o.k., to już będzie dobrze.
Dużo głasków dla dziewcząt. :-*
SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

jak zawsze piękne fotki. głaski dla laleczek :-*
dobrze,że nic im się nie stało :-*
całusy przesyłamy :-*
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
unipaks

Dziś mój mąż pstrykał dziewuszkom fotki - przy swoim jedzeniu :P , przy lodach...
Martini nie chciała dać panu spokojnie zjeść :D

Obrazek Obrazek

Panienki przepychające się przy łyżeczce z lodami ( oj, było i strzelanie "z liścia" :P ):

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Dziewczyny wylizujące miskę. Tym razem Fini była już bardziej ostrożna w turlaniu naczynia niż kiedyś... ;D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Moje biedulki mają jakieś świństwo na skórce :( ; Finlandia sporo, niebieściak troszkę - nie wiem, czy to mogą być wszoły, czy inne paskudztwo. Nie są to ranki, ale panny trochę się drapią; trzeba nam się będzie wybrać na pobranie zeskrobin do badania i wyleczyć...
Kurczę, zawsze coś :-\
Czy nie mogłyby sobie po prostu żyć zdrowe..?
Awatar użytkownika
mini

Post autor: mini »

No bo kto nie lubi lodów? Zawsze warto się o nie bić :D

Dobrze, że ogony mają Ciebie, osobę, która się o nie troszczy i pomoże im w chorobie, nie ważne co by to było..
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
Awatar użytkownika
Agatow

Post autor: Agatow »

Ale słodkie zdjęcia! Podwójnie słodkie: szczury słodkie no i lody! Ale mi narobiły smaku tak zajadają, a jęzorki prawie pod oczami ;D Nie wiem czemu ale pan moich ogonków też je rozpuszcza i daje im najlepsze kąski! Uważaj unipaks bo to próba przekupstwa! A Ty potem musisz jechać z nimi do weta itd! A tak przy okazji mam nadzieję, że choróbsko nie jest poważne i wet szybko im pomoże. Trzymam kciuki za futrzaczki, limit chorób na ten rok już powinien być w Twoim stadku wyczerpany... Oby tak było :)
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
IHime

Post autor: IHime »

Cieszę się, że dziewczynom konwaliowa przekąska nie zaszkodziła. Uff...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”