..Wentę zajechali mi w lesie..
..teraz mam Dolores, ma 9 lat..
..miałam już 2 kotki, teraz, od czerwca, mam trzeciego, znaleźnego Bazyla..
..miałam już 5 papużek a zostało mi tylko jedno zdjęcie Malwinki
, w tle widać nakrycie akwarium od myszoskoczków (13) albo chomików (24) nie pamiętam..
..miałam jedną świnkę morską, nieznośnego Max'a, co miał 6 domów bo nikt go nie kochał..
..przez 5 lat miałam królika Milu, teraz dożywa 6ciu na działce moich dziadków (umarł zimą roku04)..
..poza powyższym miałam jeszcze myszkę, Tuptusia, tata mi go zabił przypadkiem, 4 żółwie wodne, umarły na dziwną chorobę, a także akwaria z rybkami, żabkami wodnymi, i również pociesznymi ampulariami, nie miały imion bo bardzo szybko się rozmnażały

..miałam też dwa szczurki, 3letnią Akirę, umarła 11 sierpnia 2003 roku na raka..
..a wcześniej Szajbusa, umarł, nikt nie wie czemu, we śnie, diagnozy były różne..
..zimą schwytałam w kafejce internetowej ojca 2 myszki, tata chciał instalować pułapki, więc pochwyciłam, przetrzymałam zimę i kilka dni temu odzyskały wolność..
..teraz mam cztery szczury, czarnego Bronxa od wrzesnia 03, albinoske Biżu od 3 grudnia 03, od lutego 04 czarno-białego kapturka Bej-bi, a od kwietnia 04 mala husky Bijen..
..ah, no i na dniach mama kupiła bojownika, nazywa się Baltazar Onufry III Bold..
..większość z wymienionych zwierząt obejrzeć można w
tej galerii..
..pozdrawiam!