4 miesięczny psiak szuka domu!!! [Bełchatów, 50km od Łodzi]

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Tomika

4 miesięczny psiak szuka domu!!! [Bełchatów, 50km od Łodzi]

Post autor: Tomika »

Poszukiwany nowy dom dla tego przystojniaka!!! Ma jakieś 4 miesiące i został podrzucony przez kogoś do mojej cioci na działkę. Jak widac jest zniewalający, mega wesoły i żywy, ponadto wygląda jak mieszanka jamnika z owczarkiem niemieckim co definitywnie można zaliczyc jako następną zaletę:P Kocha ludzi i inne zwierzęta. Jak to szczeniak lubi się bawic i byc w centrum zainteresowania. Bardzo pilnie poszukiwana osoba, która zapewni mu stały i kochający dom. Jeśli chętny się nie znajdzie to mały będzie oddany do schroniska a tego nie chcemy!!! Więc no dalej, kto chce kto chce:)
P.S. Maluszek jest juz zaszczepiony i odpchlony:)

http://img402.imageshack.us/g/img0022kp.jpg/ --> taki jestem cudny :-*
Awatar użytkownika
Wilczocha

Re: 4 miesięczny psiak szuka domu!!! [Bełchatów, 50km od Łod

Post autor: Wilczocha »

Wygląda jak miniatura owczarka. A możesz zrobić mu zdjęcie jak stoi i najlepiej z profilu ? Ciekawa jestem czy jest długi jak jamnik. :P
Tomika

No jest taki podłużny śmiesznie:P niestety nie dysponuje na tę chwilę takimi zdjęciami, wstawiłam to co mam:) jest przesłodki:) i to jak biega za suką mojej cioci, gdzie Czapi tam i on :P
Tomika

Doszły mnie słuchy, że malec prawdopodobnie znalazł domek. Wkrótce ktoś ma po niego przyjechac. Myślę, że można zamkną wątek.

zatem zamykam. /Dulcissima
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”