kolczykowanie(się)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

kolczykowanie(się)
No ja bym się mimo wszystko nie odważyła na taki krok :lol:
No i muszę się Wam pochwalić, że ja nie mam nigdzie żadnego kolczyka, tatuarzu i czego tam jeszcze. Jestem 100% natural :lol: /nie wiem jak z tym jesze wtrzymałam :roll: /.
Generalnie podobają mi się delikatne kolczyki w uszach, pępku. Jeśli chodzi o nos to niektórym osobom niezbyt to pasuje i śmiesznie wyglądają. Generalnie no właśnie- uważam że np. tatuaż powienien być własny, prywatny i zastrzeżony. Poza tym podobają mi się faceci z tatuarzami... ahh... Jeśli chodzi o kobiety to nigdy bez przesady, delikatne podkreślenie urody tak, ale nic poza tym.
No i muszę się Wam pochwalić, że ja nie mam nigdzie żadnego kolczyka, tatuarzu i czego tam jeszcze. Jestem 100% natural :lol: /nie wiem jak z tym jesze wtrzymałam :roll: /.
Generalnie podobają mi się delikatne kolczyki w uszach, pępku. Jeśli chodzi o nos to niektórym osobom niezbyt to pasuje i śmiesznie wyglądają. Generalnie no właśnie- uważam że np. tatuaż powienien być własny, prywatny i zastrzeżony. Poza tym podobają mi się faceci z tatuarzami... ahh... Jeśli chodzi o kobiety to nigdy bez przesady, delikatne podkreślenie urody tak, ale nic poza tym.
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
-
kolczykowanie(się)
Mycha jak ty tak mozesz zaraz lec sie przekuć
! Oczywiscie myśle ze mozna w 3 strony 1 przekuwac sie taruaze (w duzej ilosci ) 2 to standard 2 kolczyki w uszakch (po jednym na ucho) a 3 to własnie TY 100% natural (tez mi sie podoba ale ja bym nie dała rady).Osobiscie taduaze nie podobają mi sie zabardzo (najwyzej na krzyzu) a reszta mi sie kojazy z dziarami .
Krwiopij tak zachwalasz ze powoli zaczynam mieć ochote
oczywiscie na kolczyk a reszta to jak wypadnie.....
ale jestem całkowicie za :lol:
Krwiopij tak zachwalasz ze powoli zaczynam mieć ochote

Szczuki
*Kira* *Maja za teczowym mostem* *Duma vel Duśka*
=Myśaki=
Defensywa , Churchill , Bilbo , Baggins
HODOWLA MYSZEK RASOWYCH =AMPERI=
gg5162453
=Myśaki=
gg5162453
kolczykowanie(się)
hihi to wygląda na to, że jestem tu jedyna 100% natural :lol:
Nie mam okularów, aparatu [jeszcze
].
Nie wiem, zobaczymy... trzeba się wmieszać w tłum. No tak... Wy się kolczykujecie żeby się wyróżnić, a ja nie i najbardziej się wyróżniam :lol:
...
ciekawe jeszcze przez ile, bo jak czytam :lol:
Nie mam okularów, aparatu [jeszcze
Nie wiem, zobaczymy... trzeba się wmieszać w tłum. No tak... Wy się kolczykujecie żeby się wyróżnić, a ja nie i najbardziej się wyróżniam :lol:
...
ciekawe jeszcze przez ile, bo jak czytam :lol:
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
kolczykowanie(się)
Nie mam ani jednego kolczyka, nigdzie 
jedyne co mozna nazwac "pomoca" to wlasnie dodatkowe oczy(okulary, ech to krotkowidztwo:P)
Ale z nieposiadaniem zadnego kolczyka jedyna nie jestes Mycha :lol:

jedyne co mozna nazwac "pomoca" to wlasnie dodatkowe oczy(okulary, ech to krotkowidztwo:P)
Ale z nieposiadaniem zadnego kolczyka jedyna nie jestes Mycha :lol:
-
kolczykowanie(się)
Ja tego nie robie zeby sie wyruznic tylko to lubie i mi sie podoba .Pozatym niemoge jak ktos ma wiecej kolczyków odoemnie :lol:
Szczuki
=Myśaki=
gg5162453
=Myśaki=
gg5162453
kolczykowanie(się)
[quote="nezu"]Nie mam ani jednego kolczyka, nigdzie 
Ale z nieposiadaniem zadnego kolczyka jedyna nie jestes Mycha :lol:[/quote]
Witaj w klubie :lol: Jest nas dwie [na razie :roll: ]

Ale z nieposiadaniem zadnego kolczyka jedyna nie jestes Mycha :lol:[/quote]
Witaj w klubie :lol: Jest nas dwie [na razie :roll: ]
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
kolczykowanie(się)
trzy 

"Naszym celem jest pomszczenie krzywd, które przyroda poniosła z rąk ludzi. Cel ten osiągniemy poprzez zatapianie tankowców, wykolejanie pociągów wiozących toksyczne substancje oraz wysadzanie w powietrze elektrowni atomowych. Bądźcie z nami".
kolczykowanie(się)
Cztery :roll:
-
- Kontakt:
kolczykowanie(się)
Ktos tu cos mowil o wyroznianiu? :lol: 

['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak
kolczykowanie(się)
W sumie dobrze... nie jest ze mną aż tak źle :lol:
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
kolczykowanie(się)
eej przeciez ja tez pisalam ze jestem bez matalowo-zelazowa, choc bardzo bym chciala :roll: ale napewno nie w uszach :roll:
kolczykowanie(się)
ehe, w uszach to mam tylko dziuple, bo jakoś kasy na kolczyki nie ma (musze mieć złote) mam zwykłe (jakieś metalowe/aluminiowe/plastikowe/nie wiem. ale mi po dniu noszenia uszy ropieją, a złote to minimum 20 zeta kosztują... więc narazie chodze z dziurami :?
Ze mną byli:
Panowie: Blade, Szczurkoś, Snoopy, Bezik
Panie: Pussy, Smark
Aktualnie klatka pusta...
kolczykowanie(się)
To niedługo chyba tych dziur nie będziesz miała 

kolczykowanie(się)
hmmm... raz nie nosilam kolczyków jeden miesiąc... to darłam się na tate że musze miec kolczyki bo mi dziurki zarosną i będize mi musial wtedy dac i na ponowne przebicie uszu i na kolczyki... kupił mi kolczyki za 3zł plastikowe od ktorych mi oczywiscie uszka ropiały, tera mam chyba metalowe/lub cos w tym stylu/ i nosze je wtedy jak uszy całe/nie bolą/ a jak już ropieją to ściągam (praktycznie po jednym dniu) a po hmmm... tygodniu znowu na jeden dzień
i tak w kółko
:D

Ze mną byli:
-
kolczykowanie(się)
ja jakiss miesiac temu przebijalam sobie uszka, bo kupilam superowe kolczyki na allegro a jak sie okazalo pozniej dziurki mi zarosły :roll: no wiec zielam igle :? i ciach ciach ale z tym skutkiem ze jedno ucho ma przebite a drugie uszkodzone :roll:
ciekawa jestem czy kiedys zaloze te kolczyki :!: :!: :!: :!:
ciekawa jestem czy kiedys zaloze te kolczyki :!: :!: :!: :!: