Rozpoznawanie płci

Hmmm... temat mówi wszystko. :)

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Re: pomocy, jaka płeć??

Post autor: szczurzyca. »

ech, szukajka nie jest płatna! ::) jest specjalny temat
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Post autor: szczurzyca. »

i to jest chyba samica, ale na zdjęciu nie widzę.
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

W jakim wieku jest szczurek? Jeśli ma więcej niż 1 miesiąc, to na pewno samica. Samiec miałby już wielkie jajka :P
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
Licho

Post autor: Licho »

samica
Obrazek
Awatar użytkownika
Idusia

Post autor: Idusia »

dziewuch ;P
Zaszczurzona o__O
Awatar użytkownika
truskaweczkaewcia

Post autor: truskaweczkaewcia »

smeg pisze:W jakim wieku jest szczurek? Jeśli ma więcej niż 1 miesiąc, to na pewno samica. Samiec miałby już wielkie jajka :P

w domu mam ją/ jego jakieś 2 tygodnie... chce kupić drugiego ale nie chcę mieć małych.... i kompletnie nie wiem co to jest, ze zdjęć porównawczych też mylałam że to samiczka..
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Re: Rozpoznawanie plci

Post autor: klauduska »

tutaj link dlaczego NIE należy kupować w pseudohodowlach/zoologach: http://szczury.org/viewtopic.php?f=2&t=24678
tutaj masz link do działu "oddam/sprzedam", gdzie możesz zaadoptować szczurka: http://szczury.org/viewforum.php?f=163
zaadoptować możesz z każdego miasta w PL, potem transportu szuka się na dziale transportowym, o tutaj: http://szczury.org/viewtopic.php?f=4&t= ... ransporcie
Awatar użytkownika
mmarcioszka

Post autor: mmarcioszka »

truskaweczkaewcia 100% dziewczynka ;)

Skorzystaj z pomocy klauduski i szybko adoptuj jej koleżankę.
Awatar użytkownika
truskaweczkaewcia

no muszę się odnaleźć na tym forum... a jestem ze Strzelina woj Dolnośląskie... ... ktoś pomoże? :D
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

truskaweczkaewcia pisze:no muszę się odnaleźć na tym forum... a jestem ze Strzelina woj Dolnośląskie... ... ktoś pomoże? :D
nie mam zielonego pojęcia gdzie to jest, ale jeżeli jest koło jakiegoś większego miasta, to transport można by do tamtąd znaleźć, potem dt w tym mieście i nadanie PKSem albo konduktorką [możliwe, że bezpośrednio z miasta, z którego brałabyś szczura], no albo oczywiście poszukać szczurki w jakimś większym mieście, które tam jest w miarę niedaleko ciebie.
Awatar użytkownika
truskaweczkaewcia

klauduska pisze:
truskaweczkaewcia pisze:no muszę się odnaleźć na tym forum... a jestem ze Strzelina woj Dolnośląskie... ... ktoś pomoże? :D
nie mam zielonego pojęcia gdzie to jest, ale jeżeli jest koło jakiegoś większego miasta, to transport można by do tamtąd znaleźć, potem dt w tym mieście i nadanie PKSem albo konduktorką [możliwe, że bezpośrednio z miasta, z którego brałabyś szczura], no albo oczywiście poszukać szczurki w jakimś większym mieście, które tam jest w miarę niedaleko ciebie.
jakieś 35 km od Wrocławia..
Awatar użytkownika
mmarcioszka

Post autor: mmarcioszka »

na forum znajdziesz sporo osób z Wrocławia i okolic, więc nie martw sie na zapas o transport, na razie znajdź dziewuszkę do adopcji ;)
Awatar użytkownika
noovaa
Numer GG: 8639358

Post autor: noovaa »

Dziewczyny! Czy Wy umiecie korzystać z prywatnych wiadomości ? Proszę zakończyć Offtop !
Obrazek
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Awatar użytkownika
truskaweczkaewcia

witam ponownie... byłam u weta:P i okazało się że to "on"!! ale jajek dalej ja nie widze :o
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

Widocznie jakiś słaby wet :P W tym wieku nie ma jajek = dziewczynka.
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rozmnażanie”