NIETOPERENDING STORY
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Kontakt:
Re: NIETOPERENDING STORY
Steryd wciąż daje nam tylko tyle,że Pudziek połyka Nutri ze wciskanej do pycholka strzykawki...Znów 1 ml do przodu...Tak powolutku mu tą strzykawkę wyciskam,wciąż bojąc się,jak pseudo-fakir,siedzący na gwoździach,ze jak za dużo na raz wycisnę,to on nie połknie,a się zachłyśnie...
Nie podnosi się,tylko rusza głową i zamyka oczy,gdy biorę jego bezwładne ciałko owinięte w polarek na kolana...Dobrze mu wtedy,jak go głaszczę,aż wciska się wtedy we mnie,w moją rękę...Dobrze mu w kąpieli,w ciepłej wodzie,gdy czuje moją rękę cały czas,jak koło ratunkowe.Ufa mi chyba...
To już chyba jego ostatnie godziny,doby...A ja staram się dać mu to wszystko,czego nie zaznał od urodzenia w tym paskudnym garażu,z którego pochodzi...Ciepło,ludzką dłoń,opiekę i miłość.A on jest taki wdzięczny!
Serce mi pęka...
Zamieszkał w dużym,kartonowym pudle z wszelkimi miękkościami,otworkami,w razie,jakby jakimś cudem chciał wyjść.Swoją klatkę zapasową pożyczyłam,ale na co mu teraz klatka,jak się nie rusza z miejsca?...
Na wybiegu każdy szczuras do niego zagląda,włazi mu do pudła,powącha,rozpozna,wyiska...I widać,ze Pudziek się ciut ożywia,cieszy go to.Smutno mu samemu.
Dziś wieczór Wielkie Pudło zamieszkało w szczurzej klatce.Bo to przecież jedno stado jest...
Pisałam tego posta długo.
W międzyczasie steryd chyba dał swojego kopa i Pudzian...pełza po pokoju,z jakby naćpanym wyrazem pyszczka...Tak jakby wcale tego nie chciał,a musiał,bo lek mu karze...
Nie mogę na to patrzeć,zabieram go w kocyk.
I będę ryczeć.I w dupie mam wszystko inne.
Nie podnosi się,tylko rusza głową i zamyka oczy,gdy biorę jego bezwładne ciałko owinięte w polarek na kolana...Dobrze mu wtedy,jak go głaszczę,aż wciska się wtedy we mnie,w moją rękę...Dobrze mu w kąpieli,w ciepłej wodzie,gdy czuje moją rękę cały czas,jak koło ratunkowe.Ufa mi chyba...
To już chyba jego ostatnie godziny,doby...A ja staram się dać mu to wszystko,czego nie zaznał od urodzenia w tym paskudnym garażu,z którego pochodzi...Ciepło,ludzką dłoń,opiekę i miłość.A on jest taki wdzięczny!
Serce mi pęka...
Zamieszkał w dużym,kartonowym pudle z wszelkimi miękkościami,otworkami,w razie,jakby jakimś cudem chciał wyjść.Swoją klatkę zapasową pożyczyłam,ale na co mu teraz klatka,jak się nie rusza z miejsca?...
Na wybiegu każdy szczuras do niego zagląda,włazi mu do pudła,powącha,rozpozna,wyiska...I widać,ze Pudziek się ciut ożywia,cieszy go to.Smutno mu samemu.
Dziś wieczór Wielkie Pudło zamieszkało w szczurzej klatce.Bo to przecież jedno stado jest...
Pisałam tego posta długo.
W międzyczasie steryd chyba dał swojego kopa i Pudzian...pełza po pokoju,z jakby naćpanym wyrazem pyszczka...Tak jakby wcale tego nie chciał,a musiał,bo lek mu karze...
Nie mogę na to patrzeć,zabieram go w kocyk.
I będę ryczeć.I w dupie mam wszystko inne.
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Strasznie to smutne
Wiem doskonale co czujesz...kilka dni temu przeżywałam dokładnie to samo
Pamputek był ze mną 2 lata i 3 m-ce, ale to nadal tak strasznie mało....
Przykro patrzeń na nich w takim stanie....i trzeba zadać sobie pytanie czy warto czekać??
Ktoś na drugim forum napisał kiedyś " lepiej dzień za wcześnie niż minutę za późno"
Posmyraj od nas wielkoszczura za uszkiem
Przesyłamy mnóstwo ciepłych myśli.....

Wiem doskonale co czujesz...kilka dni temu przeżywałam dokładnie to samo

Ktoś na drugim forum napisał kiedyś " lepiej dzień za wcześnie niż minutę za późno"

Posmyraj od nas wielkoszczura za uszkiem

Przesyłamy mnóstwo ciepłych myśli.....
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
-
- Kontakt:
Ech,niewyspana jestem,do późna z nim siedziałam,w końcu zasnęliśmy wszyscy razem na jednym łóżku - dzieci,szczur i ja.
Rano Pudziek w ciut lepszej formie,bo podnosi się na łapkach(wczoraj już tylko ząbkami szorował o podłogę...),nawet kilka razy się przekręcił niezgrabnie.Co do apetytu...on by chciał,ale ząbki już siły nie mają.Steryd pomaga mu jedynie wymemlać Nutri ze strzykawki...
Nie będziemy podawać kolejnego sterydu.Gdy ustanie jego działanie i Pudziek znów całkiem osłabnie,pomogę mu odejść.
Aż łzy same płyną...Przepraszam,więcej teraz nic nie napiszę...
Rano Pudziek w ciut lepszej formie,bo podnosi się na łapkach(wczoraj już tylko ząbkami szorował o podłogę...),nawet kilka razy się przekręcił niezgrabnie.Co do apetytu...on by chciał,ale ząbki już siły nie mają.Steryd pomaga mu jedynie wymemlać Nutri ze strzykawki...

Nie będziemy podawać kolejnego sterydu.Gdy ustanie jego działanie i Pudziek znów całkiem osłabnie,pomogę mu odejść.
Aż łzy same płyną...Przepraszam,więcej teraz nic nie napiszę...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek

Dobra decyzja, ale taka smutna...
Dużo sił dla Ciebie i miłych chwil do końca z Pudziankiem.

Trzymajcie się wszyscy dzielnie... Kciukam z całych sił.
Zastanawia mnie to wszystko - czy on dostał coś jeszcze oprócz sterydu? Np antybiotyk na ten ropień?
Zastanawia mnie to wszystko - czy on dostał coś jeszcze oprócz sterydu? Np antybiotyk na ten ropień?
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
-
- Kontakt:
Tak,dostał antybiotyk i przeciwzapalny,poprzednim razem też,a ropień ładnie się otworzył,dał wyczyścić i dziś wygląda już prawie super.Izabela pisze:czy on dostał coś jeszcze oprócz sterydu? Np antybiotyk na ten ropień?
Idziemy jeszcze za chwilę na kontrolę.
Pudziek przed chwilą nawet wspiął się na najwyższy hamak!

Tak ciągle mi nadzieję daje...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
W rtg nic nie wyszło?
Mocno, mocno kciukamy za Pudzianka - żeby dało się wyeliminować przyczynę jego kłopotów, wyleczyć! Pudzianku, trzymaj się dzielnie, niech los ci sprzyja i pomoże wyjść z tych smutnych opresji!

Mocno, mocno kciukamy za Pudzianka - żeby dało się wyeliminować przyczynę jego kłopotów, wyleczyć! Pudzianku, trzymaj się dzielnie, niech los ci sprzyja i pomoże wyjść z tych smutnych opresji!

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
-
Kciukam tak mocno że aż mi kciuki bieleją!
-
- Kontakt:
uni,RTG nie robiłam,bo tu mamy tylko jednego weta konowała,co mi kiedyś szczurasa do zdjęcia usypiał na siłę,w dodatku przez nieprawidłowo zrobiony zastrzyk mały miał kilka tyg.bezwładną nóżkę...Jak sobie o tym ...piiip...piiip... sadyście przypomnę,to aż mi się krew gotuje...
Do Piaseckiego za to nie mam jak się dostać,mąż na wyjeździe,a sama z małymi dziećmi,bez auta,niewiele mogę zdziałać.
Co do Pudzianka...Kurcze,ten chłop to mnie do nerwicy doprowadzi ciągłymi zmianami w stanie zdrowia...
Pudzian je.Co prawda papki,bo ząbki odmawiają posłuszeństwa,ale je.Mało - wcina!
3 ml Nutri poprawił połową słoiczka gerberka...
Pudzian chodzi.
Pudzian się myje.
Pudzian na mnie wskoczył
i wdrapał mi się na szyję!!!
Będziemy jednak jeszcze ciągnąć ten wózek na sterydach,póki jest dobrze.Dostałam zapas,będziemy sami walczyć ze strzykawą
Ach,takie małe światełko w tunelu...
I zaciskać mi dalej te kciuki,choćby nawet bielały już i siniały!!!

Co do Pudzianka...Kurcze,ten chłop to mnie do nerwicy doprowadzi ciągłymi zmianami w stanie zdrowia...

Pudzian je.Co prawda papki,bo ząbki odmawiają posłuszeństwa,ale je.Mało - wcina!

Pudzian chodzi.
Pudzian się myje.
Pudzian na mnie wskoczył

Będziemy jednak jeszcze ciągnąć ten wózek na sterydach,póki jest dobrze.Dostałam zapas,będziemy sami walczyć ze strzykawą

Ach,takie małe światełko w tunelu...
I zaciskać mi dalej te kciuki,choćby nawet bielały już i siniały!!!

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
ja to dzisiaj trzymam kciuki i zona trzyma kciuki
nie pracuje tylko kciuki trzymam...

Jakie dobre wieści
! Oby tak dalej!

Z wszystkich sił zaciskam za taki obrót rzeczy i jego trwanie ! Pudzianku czaruj nas tak dalej
Nietoperr wywalczcie ile tylko się da !

Nietoperr wywalczcie ile tylko się da !
Tak trzymać, kochani!
- a Ty go Iwonka wspieraj, niech czuje od Ciebie dużo pewności i optymizmu - szczury dobrze wyczuwają nasze stany emocjonalne, więc: jak najwięcej entuzjazmu przy nim, niech to odbiera i walczcie, walczcie i wygrywajcie czas dla siebie! Bardzo mocne kciuki! 

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella