Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
ja nie cierpie tego ze jeden z moich ciurów - Bundy wali klocki gdzie popadni podczas gdy jego rówieśniek - braciszek Manson już nauczył się robić tylko w klatce :/ i nie wiem jak go nauczyć walić klocki do klatki
nowa rzecz, której nie lubię:
tego bałaganu na podłodze po 2 dniach od sprzątania, bo szczury ciągle coś a to podrą, a to schomikują, a to cośtam cośtam..
Mam Missy i Missy Brown od 3 tygodnie.Maja po 11 miesiecy i jeszczy nie sa zadowolone gdy je biore bo rak.TEGO NIE LUBIE!!!!.Zazdroszcze Wam ,ktorym szczuraski na ramionach siedza,spia w kieszeniach,wspinaja sie po ubraniu.A moglbym tak jeszcze dluuuuugo wymieniac.Moze nigdy nie beda tego robic, co robia Wasze szczurki.Ech,zycie...
Nie wszytskie szczurki są takie towarzyskie do ludzi moja Ina jest ze mną od 7 miesięcy i do tej pory nie daje się brać na rece, a na wybiegu olewa mnie totalnie. Ja za radą jednego z forumowiczów po prostu zaakceptowałam to
Jeżeli coś robisz, rób to najlepiej jak potrafisz. Zwłaszcza gdy opiekujesz się innymi istotami
Koka i Ina po drugiej stronie tęczy
Molie, Mika, Sai i Ana ^^
3 tygodnie to nie tak dużo znowu, jeszcze przywykną, a tak poza tym to z samiczkami zwykle tak bywa, że nie siedza grzecznie na ramieniu i nie spia na kolanach tylko wolą biegać
a ja się głupia cieszyłam, że nie leją pod siebie... od tygodnia trzeba szmaty wymieniać codziennie, bo im się kuprów nie chce ruszyć w dół i tak śmierdzi, że siedząc w pokoju zaczynam się dusić -.- poza tym Żaba doszczętnie poszatkuje każdy hamak, a wszystkie śmieci, szmaty i jedzenie znosi do domku, jeszcze się tam trochę pozałatwia i potem wyciągam taką wielką, śmierdzącą, sklejoną kulę wszystkiego... i zostawiania wszędzie kropelek też nie lubię
Ją zauważyłam że moje drą hamaki jak potrzebują szmatek do koszyków albo sputnika jak złape je na gorącym uczynku i wrzuce do klatki kilka chusteczek higienicznych to momentalnie zostawiają hamaki w spokoju