UCIEKŁ SZCZUR SZYBKO POMÓŻCIE
Moderator: Junior Moderator
Re: UCIEKŁ SZCZUR SZYBKO POMÓŻCIE
Daj mu kiełbasy, szczury nie powinny jej jeść, ale mocno pachnie i dobrze nadaje się do wabienia - ja na kiełbasę wyciągałam czasem swoje zza szafy.
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Ja na parówkę i żółty ser

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
noovaa pisze:Ja na parówkę i żółty ser
a jak go dokladnie zlapac bo jest zderzak on wyjdzie tak?? i co dalej przeciez wroci
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Połóż jedzenie w takim miejscu, gdzie będziesz go w stanie schwytać, np. w jakimś pudełku, do którego będzie mógł wejść i go złap.
TO szukaj w okolicy. Zwykle nie uciekają daleko 

- Paul_Julian
- Kontakt:
Matix, ten temat jest z kwietnia, nie odkopuj 

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Hej, podbijam pod ten temat bo po co zakładać nowy. Chciałam się zapytać czy ma ktoś może we Wrocławiu żywołapkę? Jakiś *** z mojego akademika poszedł ze swoim szczurem do klubu studenckiego pod akademikiem i go tam zostawił... Ten sie schował w dziurze pod podestem i od trzech dni nie wychodzi. Nikt mu nie dawał jeść ani pić bo chcą go wybawić. Dowiedziałam się o tym dopiero dzisiaj bo koleżanka wie, że mam szczury i pytała co zrobić. Dałam jej jakieś szczurze smakołyki i mają je wsadzić do klatki i czuwać w nocy by ją złapać. Nie wiadomo czy ten koleś ma w ogóle klatkę.. Jeśli coś to pożyczę im mój transporter. Jednak wczoraj dziewczyny zasnęły czatując, więc żywołapka była by pewnie efektywniejsza, nie sądzicie?
Co do tego chłopaka to wiem, że kiedyś też miał szczura i pewnego słonecznego dnia poszedł grać w frisbee i wziął go ze sobą. Oczywiście mu uciekł.. Teraz nawet nie próbuje złapać swojej szczurki, nie wiem co z nią zrobimy jak uda się ją złapać..
Jeśli macie jakieś inne pomysły to będe wdzięczna
Co do tego chłopaka to wiem, że kiedyś też miał szczura i pewnego słonecznego dnia poszedł grać w frisbee i wziął go ze sobą. Oczywiście mu uciekł.. Teraz nawet nie próbuje złapać swojej szczurki, nie wiem co z nią zrobimy jak uda się ją złapać..
Jeśli macie jakieś inne pomysły to będe wdzięczna

Szczur złapany, będe szukać DS.