proszę o pomoc!
Moderator: Junior Moderator
Re: proszę o pomoc!
Bardzo mi przykro...trzymaj się, ...Dla Fredzi na drogę [*]...leć maleńka
ja po śmierci Małego, doszłam do siebie dopiero jak sasza&masza powiedziała, że ma dla mnie szczura, a nawet 2..
eee tam
2 szczurkom to można łatwo nawet dt znaleźć jak się wyjeżdża
. jesteś z warszawy, a nas tutaj zaszczurzonych jednak jest dużo. sama będę pewnie dt szukała na czas jakiegoś mojego wyjazdu, więc myślę, że ten argument mamy możesz wykluczyć
. mnóstwo bid czeka aż da się im dobry domek, a twoje serduszko też się lepiej poczuje.
dobrze, że się już nie męczy bidulka..
eee tam

2 szczurkom to można łatwo nawet dt znaleźć jak się wyjeżdża

dobrze, że się już nie męczy bidulka..
- Paul_Julian
- Kontakt:
Dobrze, ze udalo Ci się ją zobaczyć. To zawsze jakoś pomaga .kredka pisze:Fredzia już odeszła[*].nawet jej uśpić nie zdążyli.gdy przyszłam wzięłam ją na ręce a ona mi na nich umarła.czekała na mnie chyba tylko.kochany szczurek.
Ostatnio odesżło kilka szczurków, na pewno sie nie zgubi w szczurkowym raju.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
[*] ojej, przykro, szczególnie, że była taka młoda... na pewno biega z innymi maluszkami za TM
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja