Ogoniaści Poznaniacy- Za Kapturem Panny Sznurem :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Spidi ma Fuksa,że Baloo ma Cekina! Istny Eden
Jessica, ślemy dobre myśli!
Gnomy leniuchują bardziej niż zwykle
śpią,jedzą,śpią
Kazan dzielnie się trzyma. wyniki krwi ma bardzo dobrze.
wogóle serce ma zdrowe jak dzwon,nerki zdrowe. lekarz mówi ,że gdyby nie ten chrzęstniak to... bo jak na ten wiek to naprawdę jest w świetnej kondycji. dysplazja mimo iż ujawniła się już w wieku szczenięcym nie męczy nas. kościec silny

śpią,jedzą,śpią

Kazan dzielnie się trzyma. wyniki krwi ma bardzo dobrze.
wogóle serce ma zdrowe jak dzwon,nerki zdrowe. lekarz mówi ,że gdyby nie ten chrzęstniak to... bo jak na ten wiek to naprawdę jest w świetnej kondycji. dysplazja mimo iż ujawniła się już w wieku szczenięcym nie męczy nas. kościec silny
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
I oby było coraz lepiej 
Cały czas trzymam kciuki i myślę o Kazanku
Mizianko dla ogoniastych przesyłam

Cały czas trzymam kciuki i myślę o Kazanku
Mizianko dla ogoniastych przesyłam

Kazan, tak trzymać!
Żeby jeszcze to świństwo zastopowało..!
Jak najwięcej dobrych wiadomości życzymy, mizianko dla Was kochani

Jak najwięcej dobrych wiadomości życzymy, mizianko dla Was kochani

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Spiduś się przewraca
w trakcie mycia itd
ma 2lata i 3miesiące a ja się boję że gaśnie. je ale coraz mniej. dużo śpi. to jest dla mnie ten jeden na milion i kocham go z całego serca

-
- Kontakt:
Spiduś, nie żartuj sobie i nie strasz Pańci no
uściski ślemy

uściski ślemy

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ja nie mogę uwierzyć 
wiem,że to naiwne ale wierzyłam ,że starość go ominie. nie potrafię dopuścić do siebie myśli,że moje słonko powoli gaśnie
będę błagać by był ze mną jak najdłużej

wiem,że to naiwne ale wierzyłam ,że starość go ominie. nie potrafię dopuścić do siebie myśli,że moje słonko powoli gaśnie

Chyba zawsze jest w nas wiara... choć mała iskierka nadziei, że może go to ominie, że będzie z nami długo, zawsze...
W moim przypadku tak było.
Mam nadzieję, że Spiduś będzie z Tobą jeszcze długo. Oby tylko w zdrowiu
Wygłaszcz go ode mnie
W moim przypadku tak było.
Mam nadzieję, że Spiduś będzie z Tobą jeszcze długo. Oby tylko w zdrowiu

Wygłaszcz go ode mnie

-
Głaski dla Spidusia, oby jak najdłużej się trzymał.
No i oczywiście dla Kazanka, za którego w dalszym ciągu kciukam i myślę o nim
No i oczywiście dla Kazanka, za którego w dalszym ciągu kciukam i myślę o nim

Spiduś jeszcze z Tobą trochę zostanie, nie martw się 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Smutne wieści
Jessica jak się czuje Spidi? Wiem jak ciężko patrzeć na zły stan szczurka ale postaraj się przy nim myśleć bardziej pozytywnie, może on odczuje Twoją wiarę w jego siły... Podsuwaj mu smakołyki i dużo głasiaj malucha
My tutaj mocno trzymamy za niego kciuki! Nie daj się Spidi!
Cieszy fakt, że u Kazana lepiej!

My tutaj mocno trzymamy za niego kciuki! Nie daj się Spidi!
Cieszy fakt, że u Kazana lepiej!
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
My będziemy błagać razem z TobąJessica pisze:ja nie mogę uwierzyć
wiem,że to naiwne ale wierzyłam ,że starość go ominie. nie potrafię dopuścić do siebie myśli,że moje słonko powoli gaśnie![]()
![]()

Horda: Pestek [*], Eshin, Skyre, Szary prorok, Avalon, Merkury [*], Parszywek, Ćwirki dwa (Dunder i Piorun), Malygos HF
Otoczeni opieką i uczuciem Spidi i Kanan mają tu swoje miejsce swój czas i niech im będzie dane jak najdłużej z nich korzystać
Dobry stan ogólny Kazana to dodatkowy atut w walce z chorobą. Nie odpuszczaj Kazanku !

Dobry stan ogólny Kazana to dodatkowy atut w walce z chorobą. Nie odpuszczaj Kazanku !
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c3a ... 80e7e.html - buja w obłokach, kochany
a te stópki ma się ochotę ucałować

a te stópki ma się ochotę ucałować