Prezes i jego dream team. <3

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
zocha

Re: Prezes i jego dream team. <3

Post autor: zocha »

w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały

Moje kochane urwisy...
Awatar użytkownika
Afera

Post autor: Afera »

Gadoola no babska to takie wredne są, ale jednak wolę łączyć ze sobą samice niż samce... łączenie samców to dla mnie wyższa szkoła jazdy, a najłatwiej się łączy samice z wykastrowanymi samcami - wystarczy tylko jedna ruja, a facet już jest kochany, tak było z Frankiem. :) Też przesyłam dla Ciebie i ogonków pozdrowionka. :)

Zocha ja też mam ten sam problem... wszystkie szczurasy są takie słodkie i ciężko wybrać najlepsze foto. :)

Dzisiaj byliśmy u weta. Prezes ma zdjęte szwy, wszystkie ogony zostały osłuchane i jest dobrze, nie ma świszczenia, echinacea pomogła. :) A ja jak zwykle panikowałam, że to już zapalenie oskrzeli, mam fioła na puncie tych zwierzaków...
Dodatkowo Pan wet Marcin wycałował moje szkraby, szczuromianiak z niego. :)
9 duszyczek za TM [*]
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Cieszą dobre wiadomości, tylko takich życzymy :)
http://imageshack.us/photo/my-images/846/dsc6071.jpg/ władcza łapka na Majce: - Cicho tam!
I widać, że jest cicho ::) :D
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
mini

Post autor: mini »

Super czyta się tak dobre wieści :) Bo i ogony zdrowe i szwy ściągnięte..Normalnie git! :D
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
Awatar użytkownika
Afera

Ja też się cieszę, że w końcu jest wszystko dobrze, już ta sytuacja zaczęła mnie bardzo dobijać. Teraz już z górki. :)
Stado się dogaduje, Prezes już siedzi w klatce z resztą. Czasem są jakieś spięcia, ale generalnie jest ok, jak na drugi dzień to i tak dobrze, że futro się nie sypie. :) Najbardziej rozwalił mnie dzisiejszy widok jak wstałam... Prezes spał z Frankiem tylko we dwóch w jednej z rur. ;) A kładąc się spać miałam mieszane uczucia co do intencji frankowych...
Dziwi mnie tylko jeden fakt - w klatce jest wielka miłość prezesowo-frankowa natomiast na wybiegu Franek potrafi pogonić Prezesa. Nie kończy to się bójką, mam wrażenie, że to jest takie pokazywanie siły. Nie rozumiem tego... po co i na co taka prezentacja siły? ??? Dziewczyny też zaakceptowały nowego faceta w stadzie, na razie piszczą jak tylko przechodzi obok nich... natomiast ze Zdzisią cały czas są zapasy i ganianie się. Raz Prezes goni, podskakuje, podgryza i ucieka a zaraz Zdzisia robi to samo... a potem iskanko. :) Świetnie wyglądają te ich zabawy.
Wstawiam fotki z wczorajszego wybiegu:
Obrazek
Maja i Suzie u mnie na kolanach.
Obrazek
Buzi-buzi Prezes. ;D Maja, Prezes i Suzie
Obrazek
Cała 5 na wybiegu. Pod łóżkiem Zdzisia i Prezes, Franek w pogoni za Prezesem, na klatce Maja i Suzie. To klatka chorobówka.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Maja
Obrazek
Zdzisia, Maja, Suzie, Franek
Suzie
Obrazek
Zdzisia, Prezes, Suzie
Obrazek
Prezes i Maja
Obrazek
Suzie, Maja
Obrazek
Nasza klaciocha.
9 duszyczek za TM [*]
Awatar użytkownika
Capisca

Post autor: Capisca »

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 05#p743305

za TM: Jasiu[*], Jovi[*], Miodek[*], Jago[*], Iban[*], Toudie[*], Elmo[*]:(
Awatar użytkownika
jakuszewa

Post autor: jakuszewa »

Klaciocha jak na przewagę bab w stadzie przystało - cała w różu ;D

Ale mi się podoba, rewelka :D
No, ale nie mogłabym moim pełnojajecznym tego zrobić... Im może i nie sprawiało to różnicy, ale mój Luby by nie przeżył...
Przez tydzień dochodził do siebie jak Georga ubrałam w różowe szelki :P hhehe

Cieszę się, że już wszystko Ok :)
Mizianko!
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
gadoola

Post autor: gadoola »

No klaciora to jest nie ma co! :D Super że szczurasy zdrowe, widze ze tez zdrowo brykają, i tak ma być! :D
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 50#p771150
w świecie - 3 male kluski Dafi ( Lili, Rysio i Boguś )
za TM- Jaś :*, Roxi, Karol, Spajki, Zeus, Dafi, Pixi, Milka [*] :*
Awatar użytkownika
Afera

Jakuszewa a mój luby nawet polubił różowy hahaha. :P Tzn nie ubierze się za cholerę w róż, z resztą sama nawet nie chciałabym by tak się ubierał, ale klatka mu się podoba, kolor mu nie przeszkadza. ;)
Dzięki wszystkim za słowa pochwały, starałam się by klaciocha była wygodna i estetyczna. :) Myślę, że różowa klatka wygląda oryginalnie. Lubię róż, co nie oznacza, że jestem jakąś landryną czy cóś. :P
Co u szczurków? Obecnie śpią, po tym jak dostały owocowego gerberka, później puszczę je na wybieg. Coraz bardziej mnie zaskakują. Nauczyły się otwierać szafki i cichaczem przemykać się do zakazanej kuchni. Kradną wszystko co popadnie i robią sobie składzik w łóżku. Ćwiczymy cały czas sztuczki, Mai i Suzie obrót wychodzi perfekcyjnie podobnie jak hop na szklankę. :) Szkoda, że tylko z nimi udaje mi się coś ćwiczyć... Prezes to leń, poza tym nie potrafi się skupić na danej czynności, zaraz gdzieś niucha i sobie idzie, w ogóle nie nakręca się na jedzenie (nagrodę), także nie mam motywatora, który zmusiłby go do pracy. Zdzisia od małego jest strachliwa i bardzo płochliwa (zła socjalizacja u poprzedniego właściciela), nakręca się na jedzenie ale jest zbyt nerwowa by wykonać komendę... Franek to Franek dzik nad dzikami, sukces, że czasem raczy przyjść na komendę. Nie ma mowy o jakiś sztuczkach w jego wykonaniu.
9 duszyczek za TM [*]
Awatar użytkownika
zocha

Post autor: zocha »

http://imageshack.us/photo/my-images/805/dsc6001.jpg/ to się ustawił chłopak, najpierw jedna potem druga ;) :)
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały

Moje kochane urwisy...
Awatar użytkownika
mikanek

Post autor: mikanek »

Matko jakie cudowne zdjęcia !!!
Zakochałam się w Zdzisi, normalnie moje szczurze marzenie, przepiękna jest :-*
A Maja ma takie cudowne, błyszczące srebrne futerko...
Ech cała ekipa udana, przesyłam mizianka ;D
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 :D
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti

w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Ja też nie mogę się na Zdzisię napatrzeć, cudna jest! :-*
Fotki super, a ta całuśna mnie powaliła: http://imageshack.us/photo/my-images/805/dsc6001.jpg/ :D
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
gosja1

Post autor: gosja1 »

Napatrzyłam się na zdjęcia Twoich szczurów i nie mogę się nadziwić jak ładnie Ci się fotografowanie udaje. :)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
Awatar użytkownika
Afera

No nie wiem czy Zdzisia jest takim ideałem. :P Ale kochana jest bardzo. Alfa w moim stadzie.
Co do fotografii - interesuję się fotografią, robię fotorelacje z zawodów psich zaprzęgów, treningów sportowych, spotkań z psami, wystaw psów rasowych. Moje zdjęcia można zobaczyć na stronie Husky Adopcje oraz w kalendarzu tejże organizacji zajmującej się pomocą bezdomnych psów rasy siberian husky.
Wczorajsze harce:
Maja
Obrazek
Suzie i Zdzisia
Obrazek
Zdzisia brudasek.
Obrazek
Kopanie w ziemi. Maja, Suzie i kawałek Zdzisi.
ObrazekObrazek
Franek
ObrazekObrazekObrazek
Suzie
Obrazek
Prezes, Suzie, Maja
ObrazekObrazek
Prezes
ObrazekObrazek
Prezes i Maja
Obrazek
Prezes, Maja i Franek w tle. Najfajniej się biega po notatkach. Co tam, że mam sesję i muszę się uczyć. :P
9 duszyczek za TM [*]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”