Przygarnę samczyka Dumbo!
Moderator: Junior Moderator
-
- Kontakt:
Re: Przygarnę samczyka Dumbo!
Tutaj raczej sama musisz się rozglądać po ogłoszeniach,nikt Ci tu na tacy wymarzonego szczura nie poda!
A dumbo,jeśli już się takie do adopcji zdarzają,rozchodzą się jak ciepłe bułeczki już kilka chwil po wystawieniu ogłoszenia!

A dumbo,jeśli już się takie do adopcji zdarzają,rozchodzą się jak ciepłe bułeczki już kilka chwil po wystawieniu ogłoszenia!

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Wiem wiem
Ciągle ich szukam, ale może akurat ktoś potrzebuje na szybko domu dla jakiegoś biedaczyska 

stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś.
w oczekiwaniu na dumbolca możesz napisać o sobie i o warunkach jakie możesz zapewnić szczurom coś więcej. Bo szczurki wydajemy tylko do mieszkania z drugim szczurem
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik

Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Od niedawna mam samczyka - w mniejszej klatce, ale jestem w trakcie poszukiwania większej klatki na kilka szczurów. Poszukuję mu towarzysza bo nie chcę żeby czuł się samotny - a jest bardzo przyjaznym młodym szczurkiem Styczność ze szczurami mam już od ponad dwóch lat, ponieważ siostra ma cztery szczury i jak najbardziej wiem jak się z nimi obchodzić 

Jeśli szukasz towarzystwa dla samotnego szczura to raczej pilna sprawa - proponuję brać pierwszego, jaki się trafi, a nie wybrzydzać za dumbo
Szkoda, żeby Twój szczurek siedział sam, a miesiąc to dla niego spory kawał życia. Jeśli marzysz o dumbo, to będziesz mogła go przygarnąć np. jako trzeciego szczura 

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Tylko, że nie posiadam warunków na trzy szczury i póki co nie planuję więcej niż 2. Poza tym nie wybrzydzam... Od zawsze chciałam Dumbosia mieć : ]
no ale jesli w najbliższych2-3 tygodniach nie pojawi się dumbo to wypadałoby obniżyc wymagania bo szczur sam siedzi. tak jak mówi smeg, to jest pilna sprawa.
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Dobrze o tym wiem, proszę nie robić ze mnie dziecka, które nie potrafi obchodzić się ze szczurkiem. Zdaję sobie z tego sprawę, że on potrzebuje towarzysza, jednak zależy mi na Dumbosiu.. Jeszcze parę dni poczekam a jak nie zjawi się żadna oferta to adoptuję zwykłego szczurka
Póki co staram się jak najczęściej wypuszczać go z klatki i z nim przebywać 

Jeżeli tak bardzo Ci zależy na szczurku 'Dumbo', to poprzeglądaj inne fora o szczurach. Widziałam kilka ogłoszeń dumbolców. 

Ze mną:Primental, Edgar, Cocolino
Za TM [*][/i]: Nivek, Vito, Kaspar, Sascha, Virus, Dero, Zero, Layla, Bubi, Łatka
Za TM [*][/i]: Nivek, Vito, Kaspar, Sascha, Virus, Dero, Zero, Layla, Bubi, Łatka
Ciągle śledzę oferty, jednak zazwyczaj ktoś mnie wyprzedza bądź szczurki są jeszcze małe 

Temat do zamknięcia.
masz ogonka? skąd?
Niestety ktoś mnie wyprzedził - zresztą jak zawsze.. A więc postanowiłam zaadoptować innego szczurka, ponieważ Dumbosie nie różnią się niczym od zwykłego ogonka no i jak każdy pewnie wie to Dumbosie najszybciej znajdują dom. Tak więc szukam nowej oferty
Temat do zamknięcia.