Smegowych kłębuszków siedem

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Entreen

Re: Znaleźliśmy dzikusa?-Co zrobić???

Post autor: Entreen »

A, widzisz ;D To przez to, że nie było uściślone, że to o agutki chodzi :) . Zamotałam się i ferment wprowadzam ;D
Cynamon Imbir Karmel Wanilia

Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Awatar użytkownika
Wilczocha

Post autor: Wilczocha »

A ja jestem ciekawa jak Basiek teraz wygląda bo od filmu trochę minęło. :)
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Znalazlem jescze kilka starszych fotek :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Smeg , może Ci dolączyć ten topik do Twojego ? Albo wrzucic w Nasze Pupile z tytułem jaki wymyslisz?
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
Wilczocha

Ale jak wrzucicie ten temat do innego działu, albo stworzycie inny dział to zostawcie tutaj ślad by można było ten nowy temat łatwo znaleźć.
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

no, ale jak przeniosą, to przecież przeniosą wszystko ::)
Basiek ma na imię, to w wyszukiwarkę wpiszesz i temat nowy znajdziesz..
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

jelsi temat zostanie przeniesiony to do działu Nasi Pupile, nie bedzie go trudno znaleźć :P
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
Wilczocha

Re: Smegowych kłębuszków sześć

Mnie chodziło bardziej o to jak by Smeg stworzyła zupełnie nowy temat o Baśku to żeby zostawiła tutaj link bo ja nie przebywam w naszych pupilach. Jej ze wszystkiego się tłumaczyć ::)
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Jest przyczepiony do Smegowego tematu, bez paniki :D Ja też zawsze wpisuje "Basiek " :D
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

Będzie można kliknąć w moją sygnaturę i znaleźć :P

Basiek z Zarazem byli wczoraj u weterynarza w związku z domniemanym świerzbowcem. I faktycznie, pani doktor potwierdziła moje przypuszczenia, na uszach Zaraza siedzi świerzb. Dostali obaj po kropli leku na kark, zapomniałam tylko zapytać jakiego. Dostałam też Tactic do rozrabiania z wodą i przemywania szczurowi uszek. Nie wiem czy na ten kark też dostali Tactic, czy ivermektynę, mam nadzieję, że nie jakiś Frontline. Ale pani Hania Szczędzina z lecznicy w Redłowie zna się na szczurach, więc ufam, że to coś odpowiedniego ;)

Wydawało mi się, że Basiek trochę pokichuje i oddycha tak "katarowo" jak jest zdenerwowany, więc poprosiłam panią, żeby go osłuchała. Na szczęście wszystko jest czyste, więc tylko kupiłam im betaglukan :)
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

To skoro Zaraz ma świerzba, to pewnie reszta z jego miotu tak samo. Uprzedzałaś dziewczynę, żeby do weta pozabierała wszystkie?

Kciukam za zdrówko.
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

klauduska pisze:To skoro Zaraz ma świerzba, to pewnie reszta z jego miotu tak samo. Uprzedzałaś dziewczynę, żeby do weta pozabierała wszystkie?.
Tak, napisałam do niej smsa, żeby obejrzała dokładnie swoje szczury i zabrała do weta w razie czego. Ale nie odpisała nic, więc nie wiem co z tym zrobi.

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
sasza&masza
Numer GG: 9176574

Post autor: sasza&masza »

I my kciukamy za zdrówko.
żeby tylko na dziewczyny nie przeszło jakoś..
Dog&cat: Vega i Zuza
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Dziewczyny mieszkają u mojego faceta, a chłopcy u mnie, więc raczej nie przejdzie ;) Muszę myć ręce dokładnie :P Dopiero od lipca będziemy mieszkać razem i przymierzać się do kastracji :) Ale wtedy chłopaki już powinny być zdrowe ;)

Awatar użytkownika
Wilczocha

Smeg zapodaj zdjęcia twoich wszystkich szczurków i Baśka bo jestem ciekawa :)
Pająk

Post autor: Pająk »

Jak to była kropelka na kart to stronghold.
Trzymam kciuki za pomyślne wyleczenie. I chętnie bym zobaczyła zdjęcia chłopców brykających :)
Obrazek
Horda: Pestek [*], Eshin, Skyre, Szary prorok, Avalon, Merkury [*], Parszywek, Ćwirki dwa (Dunder i Piorun), Malygos HF
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”