Warszawa przygarnę himalayan

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
kredka

Warszawa przygarnę himalayan

Post autor: kredka »

Czy ktoś ma do oddania szczurka himalayan? zakochałam się w szczurku o takim ubarwieniu z zoologa,i chwilę mój mózg stracił panowanie nad resztą ciała i ruszył do sklepu,żeby owego szczurka zakupić.na szczęście udo mi się powstrzymać od tego głupiego zachowania i go nie kupiłam.trudno się odkochać,więc zamarzył mi się taki szczurek.moja Fredzia umarła w tamtym tygodniu,a rodzice zgodzili się na szczurki,ale dopiero od połowy sierpnia.płeć nie ma znaczenia,bo towarzysza takiej samej płci przygarnę z forum,chyba,że masz do oddania 2 ciurki ;D barwa drugiego nie ma znaczenia,ale bardzo zależy mi żeby jeden był właśnie himalayan.warunki mam dobre,zakupuję niedługo spora klatkę.więcej na pw
Obrazek Obrazektutaj: kotka Szprotka, Gacek, Tymon tam: Ziutka the świnka morska[*],Fredzia [*], Alien [*] Miki[*], Ogryzek [*]
Awatar użytkownika
kredka

Re: Warszawa przygarnę himalayan

PS.przepraszam za chaos w poście :)
Obrazek Obrazektutaj: kotka Szprotka, Gacek, Tymon tam: Ziutka the świnka morska[*],Fredzia [*], Alien [*] Miki[*], Ogryzek [*]
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

himki to raczej rzadko bywają więc mozesz czekac wieczność :) najlepiej jak sobie weźmiesz dwa szczurki teraz, w końcu jest ich mnóstwo ostatnio na forum, a na himalayana bedziesz sobie polować, tylko to się wiąże z wchodzeniem w dział adopcji na różnych forach kilkanaście razy dziennie :D bo szczury o nietypowym ubarwieniu potrafią zostac zaklepane w pare minut od załozenia watku. zawsze też pozostaje poczekać na miot w hodowli.
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
mikanek

Post autor: mikanek »

a ja dziś widziałam ogłoszenie, dziewczyna chce oddać 4 samiczki, dwie to (i tu mam problem) tzw. brudnonosy. Nie wiem do końca czym się różni siamese od himalayan ale może się nimi zainteresujesz? Nie skopiowałam linka :P
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 :D
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti

w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Awatar użytkownika
Effie

Post autor: Effie »

Obrazek
Awatar użytkownika
Niamey

Post autor: Niamey »

kredka, a myślałaś o zapisaniu się na miot z hodowli? Bo chyba tak łatwiej dostać syjama/himalajana niż z adopcji :) Myślę, że do pewnego stopnia wszystko jedno czy syjam czy himalajan, to dość podobne odmiany :)
Awatar użytkownika
kredka

a) zobaczyłam to ogłoszenie już po napisaniu tego posta ;D ,ale nie wiem czy to dobry pomysł ponieważ jak narazie dostałam zgodę od rodziców na 2 szczury,i tak wiadomo,że potem będzie więcej,ale jak narazie 2,a tamtych nie chciałabym rozdzielać.
b)mama nawet się napaliła na szczurka z hodowli,prawdziwej takiej i pewnie kupimy o takim umaszczeniu,ale najpierw na forum chciałam zapytać,czy ktoś takiego ciurka ma na 'wydaniu' ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”