a które z dziewczyn sa najstarsze?
powiększyłam sobie Hinnoyę, jaka smieszna, taki kosmita z wodogłowiem

Moderator: Junior Moderator
alken pisze: powiększyłam sobie Hinnoyę, jaka smieszna, taki kosmita z wodogłowiem
U mnie to tez sie nie zgadza. Florka urosla do wielkosci, zeby mieścić sie między prętami klatki i nie chciała być większaalken pisze:gdzieś kiedyś na drugim forum czytałam teorię, że niby szczury dorastają do wielkości klatki, jak mają dużo miejsca to rosną duże a jak mniej to mniejszeale w praktyce to raczej tego nie zaobserwowałam bo moja pierwsza klatka miała wymary wg kalkulatora nawet nie na 1 szczura a Mysza była duża, a potem w dużej klatce miałam grubasa, szczury średniej budowy i kurdupelki wielkosci myszy
wadze się zemrzyło przy pomocy psaPająk pisze:Ja proponuje to na wagę wziąć i sprawdzić
u mnie samiczkom też się za bardzo nie chciało rosnąćPaul_Julian pisze:U mnie to tez sie nie zgadza. Florka urosla do wielkosci, zeby mieścić sie między prętami klatki i nie chciała być większaalken pisze:gdzieś kiedyś na drugim forum czytałam teorię, że niby szczury dorastają do wielkości klatki, jak mają dużo miejsca to rosną duże a jak mniej to mniejszeale w praktyce to raczej tego nie zaobserwowałam bo moja pierwsza klatka miała wymary wg kalkulatora nawet nie na 1 szczura a Mysza była duża, a potem w dużej klatce miałam grubasa, szczury średniej budowy i kurdupelki wielkosci myszy
![]()
dziękujemyPaul_Julian pisze: Cudna ta Klimkowa gromadka