maua_czarna pisze:podłożono bombę
Myśmy paręnaście lat temu przeżyli alarm bombowy na placu Wacława w Pradze. Były emocje

Moderator: Junior Moderator

maua_czarna pisze:podłożono bombę

mam nadzieję, że przy poniedziałkowym łączeniu okaże się owieczką z charakteru - łagodną
 mam nadzieję, że przy poniedziałkowym łączeniu okaże się owieczką z charakteru - łagodną 

Strasznie ją stresuje waga, więc już nie będę tego sprawdzała
 Strasznie ją stresuje waga, więc już nie będę tego sprawdzała 

śpią jednak wszystkie razem od samego początku, co mnie bardzo cieszy
 śpią jednak wszystkie razem od samego początku, co mnie bardzo cieszy  Poza tym naśladuje resztę stada we wszystkim - dzisiejszy dzień sponsorowała zabawa w "zrzuć mnie stąd a ja wejdę jeszcze raz i jeszcze i jeszcze"
 Poza tym naśladuje resztę stada we wszystkim - dzisiejszy dzień sponsorowała zabawa w "zrzuć mnie stąd a ja wejdę jeszcze raz i jeszcze i jeszcze"  Wrzucam tylko na szybko kilka zdjęć z przebiegu łączenia, bo niestety mam problemy z dostępem do netu
 Wrzucam tylko na szybko kilka zdjęć z przebiegu łączenia, bo niestety mam problemy z dostępem do netu  

No i co u nas?
 No i co u nas?  Dziewczyny czasami strzelą focha na siebie nawzajem, ale ogólnie to zgodne stadko - no i strasznie ludziolubne
 Dziewczyny czasami strzelą focha na siebie nawzajem, ale ogólnie to zgodne stadko - no i strasznie ludziolubne  Wszyscy znajomi od razu zostają samomianującymi się wujkami, ciociami, wybierają ulubionego ogona...
 Wszyscy znajomi od razu zostają samomianującymi się wujkami, ciociami, wybierają ulubionego ogona...  Ebolka w fajnej kondycji i z olbrzymim apetytem
 Ebolka w fajnej kondycji i z olbrzymim apetytem  Nawet jej zapędy niszczycielskie ustąpily i od dwóch tygodni nie udało jej się zniszczyć żadnego hamaczka
 Nawet jej zapędy niszczycielskie ustąpily i od dwóch tygodni nie udało jej się zniszczyć żadnego hamaczka  

różne zobowiązania + dwie prace dyplomowe + planowanie ślubu - straaaasznie tego dużo i oby było coraz mniej!
 różne zobowiązania + dwie prace dyplomowe + planowanie ślubu - straaaasznie tego dużo i oby było coraz mniej! 

Gratuluję!
 Gratuluję!  

Czy to jest wydarzenie towarzyskie z rodzaju wyczekiwanych? No bo chyba nie chcesz mi powiedzieć, że się ociągamy
 Czy to jest wydarzenie towarzyskie z rodzaju wyczekiwanych? No bo chyba nie chcesz mi powiedzieć, że się ociągamy  

W takim razie spełnimy pokładane w nas nadziejeNakasha pisze:Jak jakaś para jest ze sobą długi czas, to pojawia się takie oczekiwanie, że w końcu się pobiorą, obojętnie czy cywilnie czy w jakimś kościele.

(to za obronienie mgr i lic w ciągu jednego tygodnia
 (to za obronienie mgr i lic w ciągu jednego tygodnia  
   )Oto małe modelki:
 )Oto małe modelki: 

<3
 <3  

modelka
 modelka  

trzy muszkieterki
 trzy muszkieterki   
  awww <3
 awww <3