Smegowych kłębuszków siedem
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: Smegowych kłębuszków sześć
Advokat jescze moze być na kark - dawka jednorazowa. Zaraz jak na swoje imię przystało musiał złapać jakąs zaraze.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Krostki z uszek powoli już schodzą
Przecierałam trochę tym Takticiem, śmierdzi strasznie, trochę jak Pularyl który kiedyś dostałam na wszoły u dziewczyn. Ciekawe czy kiedy Zaraz wyzdrowieje, to przestanie tak biegać skakać jakby go coś w tyłek gryzło 
Basiek śpioch:
Zarazowi w ogóle nie da się zrobić zdjęcia, bo biega i hasa bez przerwy, tak że wszystko wychodzi nieostre

A tu dziewczyny w środowisku naturalnym, czyli na strychowym parapecie. Wcale im się tam nie podobało i bardzo chciały zejść

Mizianie Baśka:
Chwaliłam się już parę dni temu na shoutboxie, ale dostałam pracę, więc nowa klatka nadchodzi wielkimi krokami

Basiek śpioch:
Zarazowi w ogóle nie da się zrobić zdjęcia, bo biega i hasa bez przerwy, tak że wszystko wychodzi nieostre

A tu dziewczyny w środowisku naturalnym, czyli na strychowym parapecie. Wcale im się tam nie podobało i bardzo chciały zejść

Mizianie Baśka:
Chwaliłam się już parę dni temu na shoutboxie, ale dostałam pracę, więc nowa klatka nadchodzi wielkimi krokami

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
jeej <3
Basiek jest cudowny aż mnie korci mieć dzikuska
Basiek jest cudowny aż mnie korci mieć dzikuska

sheila&mysia <3
Basiek jest zaskakująco spokojny
Chciałabym żeby moje baby tak czasami sobie grzecznie posiedziały
Gratuluje nowej pracy! My już też musimy pomyśleć o większej klatce... jak one szybko rosną!

za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Wczoraj przyjechały dziewczyny z wakacji u Wilczochy, a zaraz jadę po chłopaków do Flaumel
Brakowało mi szczurostwa 
W nowym mieszkaniu warunki do wybiegów są idealne, jeszcze tylko musimy pochować parę kabli. Będą mogły biegać całymi dniami
A Luna ma dziś urodziny - kończy roczek
To aktualnie moja najstarsza szczurzyca.

W nowym mieszkaniu warunki do wybiegów są idealne, jeszcze tylko musimy pochować parę kabli. Będą mogły biegać całymi dniami

Wiec czekam na zdjecia szczurków na nowym wybiegu 

Gdzie ja byłam, że wcześniej tych zdjęć nie widziałam?
https://lh3.googleusercontent.com/-OrKm ... 090720.JPG
https://lh5.googleusercontent.com/-S_82 ... 090698.JPG
Mają świetny klimat
Pewnie trochę też dlatego, że te Twoje babska takie ładne 
https://lh3.googleusercontent.com/-OrKm ... 090720.JPG
https://lh5.googleusercontent.com/-S_82 ... 090698.JPG
Mają świetny klimat

Jak znajdziesz czas po pracy to wymiziaj i wyfotografuj wszystkie szczury i prześlij głaski dla Zarazka i Baśka ode mnie. Na pewno nie dasz ich uprowadzić
?

Cuda! A Basiek cud miód orzeszki już w ogóle!
Dawno nie było fotoaktualizacji, więc pora nadrobić zaległości 
Chłopaki i dziewczyny mieszkają teraz w jednym pokoju, co objawia się wzmożonym szaleństwem na wybiegach. Najbardziej zakochana w Zarazie jest Krówka - najczęściej można ją spotkać przy samczej klatce. Z kolei Zaraz biegający po klatce dziewczyn też wzbudza niemałą sensację, a one wręcz się zabijają o to, która będzie bliżej prętów
Na szczęście niedługo kastracja
Na razie tuczę Baśka, bo coś mi się zdaje, że z obecną wagą się nie kwalifikuje do cięcia jajek
Chrupka

Luna

Krówka

Krówka i Zaraz z tęsknym spojrzeniem

Zaraz

Basiek
Buziaki przez kraty - Zaraz + Benia i Chrupka

Chłopaki i dziewczyny mieszkają teraz w jednym pokoju, co objawia się wzmożonym szaleństwem na wybiegach. Najbardziej zakochana w Zarazie jest Krówka - najczęściej można ją spotkać przy samczej klatce. Z kolei Zaraz biegający po klatce dziewczyn też wzbudza niemałą sensację, a one wręcz się zabijają o to, która będzie bliżej prętów

Chrupka
Luna
Krówka
Krówka i Zaraz z tęsknym spojrzeniem

Zaraz
Basiek
Buziaki przez kraty - Zaraz + Benia i Chrupka

Zaraz jakie tęskne spojrzenie rzuca w str Krówki
Moja panienka serca łamie przez pręty 
Ależ oboje z Baśkiem urośli! Choć Basiek to rzeczywiście jakiś chudy się wydaje w porównaniu do Zaraza [ależ on jest piękny!!]. Kiedy ciachać będziesz chłopaków?

Ależ oboje z Baśkiem urośli! Choć Basiek to rzeczywiście jakiś chudy się wydaje w porównaniu do Zaraza [ależ on jest piękny!!]. Kiedy ciachać będziesz chłopaków?
Może te dzikusy są bardziej smukłe po prostu ? Moja dzikusia jest w tym samym wieku co panienki dumbo a jest szczuplejsza i bardziej koścista a jedzą tyle samo 

Zaraz jest strasznym żarłokiem, więc Baśka muszę podkarmiać na boku
Ale rzeczywiście dzikusy mają ponoć bardziej zwartą budowę ciała. Klauduska, ciachać będę jakoś pod koniec tego miesiąca albo na początku sierpnia - Zaraz skończy wtedy 3 miesiące, a ja dostanę wypłatę
Zaraz jest ogromny, przerósł wszystkie dziewczyny, a ma dopiero 2,5 miesiąca, aż się boję pomyśleć, co z niego wyrośnie
Chociaż może wszystkie samce są takie, nie znam się na szczurzych mężczyznach 

z tego, co widziałam samice, to samce sporo większe są jednak przeważnie. No Kiwa tylko trzyma męski fason i im swoim cielskiem dorównuje

Ja się nie mogę nagłaskać Tie'a z tą cudowną sierścią po kastracji. raany, żeby reszta taką miała <marzyciel>. Zaraz piękny jest. On ma jakieś znaczenie?
ale to 350g osiągną do czasu kastracji?

Ja się nie mogę nagłaskać Tie'a z tą cudowną sierścią po kastracji. raany, żeby reszta taką miała <marzyciel>. Zaraz piękny jest. On ma jakieś znaczenie?
ale to 350g osiągną do czasu kastracji?
U mnie najfajniejszą sierść ma Luna, taką puszystą zimową kołderkę, inną niż pozostałe dziewczyny ^^ Zaraz jest selfem. Niestety nie mam wagi takiej "do szczurów" ale Zaraz pewnie już waży swoje
Na kontroli u weta okaże się, czy się kwalifikują. Nie wiem, czy lepiej kastrować obu na raz, czy po kolei?