(*) dla Spidusia
Ogoniaści Poznaniacy- Za Kapturem Panny Sznurem :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Spidi ma Fuksa,że Baloo ma Cekina! Istny Eden
(*) dla Spidusia
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
jak to okropnie boli 
dziękuje Wam za wsparcie, jak zawsze jesteście nieocenieni :*
aż nie wiem co powiedzieć. zwykłe dziękuje nie wyrazi mojej wdzięczności.
ciężko mi wyobrazić sobie GO już nie ma
nie potrafię tego pojąć...
dziękuje Wam za wsparcie, jak zawsze jesteście nieocenieni :*
zocha pisze:Ogromnie Ci współczuję. Spiduś od początku był moim ulubieńcem i mimo, że go osobiście nie znałam to bardzo bardzo go polubiłam. Będzie mi go brakowało.
Domyślam się co Ty musisz czuć po takiej stracie
ciężko mi wyobrazić sobie GO już nie ma
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Jessica, wiem, ze ciężko, wiem, że boli. Ale opowiadaj o nim. Opowiedz swoim dzieciom, opowiadaj nam często. Taki szczur zasługuje na to by wszyscy go pamiętali i wspominali ciepło. Chroń i ceń te wspomnienia z nim.
Spidi [*] na drogę.
Spidi [*] na drogę.
Horda: Pestek [*], Eshin, Skyre, Szary prorok, Avalon, Merkury [*], Parszywek, Ćwirki dwa (Dunder i Piorun), Malygos HF
- tahtimittari
- Kontakt:
Strasznie mi przykro, że już przyszedł ten czas
Nie wiem nawet co powiedzieć, jak Cię pocieszyć.. Trzymaj się- tyle tylko mogę 
Popłakałam się
Biedny mały kapturek, niech dołączy do szczęśliwego stada za Tęczowym Mostem...
Dla Ciebie siły Jessico... bo Spidi już nie cierpi, już nic go nie boli. Jest teraz tam, gdzie trafiają dobre, kochane szczurki. Miej siłę, by to przetrwać. Masz jeszcze pozostałe szczurki, które potrzebują Cię teraz jeszcze bardziej.
Dla Ciebie siły Jessico... bo Spidi już nie cierpi, już nic go nie boli. Jest teraz tam, gdzie trafiają dobre, kochane szczurki. Miej siłę, by to przetrwać. Masz jeszcze pozostałe szczurki, które potrzebują Cię teraz jeszcze bardziej.
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
[*] dla Spidusia, który będzie wiernie na Ciebie czekał za Tęczowym Mostem
Tak smutno gdy odchodzą przyjaciele
Trzymaj się ciepło Jessi w ten trudny czas!
Spiduś zawsze pozostanie w Twoim sercu, dokładnie tak jak piszesz - ukochany ulubiony mądry przyjaciel [*]
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
[*]
Z czasem będzie boleć mniej a pozostaną wspomnienia
Wszyscy tutaj są z Tobą
Z czasem będzie boleć mniej a pozostaną wspomnienia
Wszyscy tutaj są z Tobą
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
[*] Na Drogę dla wyjątkowego Spidiego...
Jess, one odchodząc bezpowrotnie zabierają kawałek naszego serca, ale w zamian zostawiają swoje.
Jess, one odchodząc bezpowrotnie zabierają kawałek naszego serca, ale w zamian zostawiają swoje.
odleciałeś Spidusiu
ale tyle pięknych dni podarowałeś i odebrałeś w zamian,
oby każdy szczur i każdy szczurzy człowiek mógł się cieszyć taką wymianą
[^]
ale tyle pięknych dni podarowałeś i odebrałeś w zamian,
oby każdy szczur i każdy szczurzy człowiek mógł się cieszyć taką wymianą
[^]
Ale też zostaje mnóstwo wspomnień z tylu pięknych chwil pełnych bliskości, które sobie wzajemnie podarowaliście w tym czasie.
Ten czas, dla nas, będzie niestety zawsze zbyt krótki...
Trzymaj się , Jess, przykro mi bardzo
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
tak sobie myślę że on był z nami tylko dwa lata. ale jednocześnie te dwa lata były całym jego życiem. z nami je spędził
tak okropnie go brakuje
każdy z nas go szuka 
dziękuje Wam. gdyby nie Wy
tak okropnie go brakuje
dziękuje Wam. gdyby nie Wy
Krótko żyją szczurki. Niestety, Spiduś nie był wyjątkiem. Ale jakie szczęśliwe było to życie! Żył w miłości, miał przyjaciół, zarówno szczurzych, jak i ludzkich. Daliście mu to, co najlepsze.
Przypomnij sobie te wszystkie dobre chwile. Nie te ostatnie momenty, kiedy gasł, ale te, kiedy hasał radośnie, pełen energii i kiedy psocił. Kochany Spidi dostał prawdziwy dar od losu, że tyle dobrego mógł przeżyć
Przypomnij sobie te wszystkie dobre chwile. Nie te ostatnie momenty, kiedy gasł, ale te, kiedy hasał radośnie, pełen energii i kiedy psocił. Kochany Spidi dostał prawdziwy dar od losu, że tyle dobrego mógł przeżyć
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...