adoptuję dwie samiczki. Opole, Ozimek(ew. wioski naokoło)

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

bamboo

Re: adoptuję dwie samiczki. Opole, Ozimek(ew. wioski naokoło

Post autor: bamboo »

oczywiście, tylko jak uzbieram pieniądze, kupuję i klatka czeka aż szczurki podrosną.
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

bamboo pisze:do weta pojadę po zakończeniu roku szkolnego. zdjęcia trudno zrobić :x. co do klatki, to kupiłam 37x25x55 trzy piętrową.mam zamiar ją jeszcze przerobić.pani w zoologicznym mówiła, że na takie maleństwa klatka jest dobra.mówiłam, że się nie znam na wymiarach, polegałam na tej pani.teraz coś mi się tak nie wydaję i jak wyszperam jakieś rzeczy na sprzedaż to spróbuję coś uzbierać. droga to ona nie była Oo

marts- Pracuś w Schodni.
Jejku, ta klatka jest stanowczo za mała! Niestety, sprzedawcy w zoologach bardzo rzadko znają się na zwierzętach i nie można im ufać w tej kwestii. Koniecznie kup nową tak w ciągu miesiąca-dwóch, bo szczurki bardzo szybko rosną i w tej Twojej niedługo nie będą mogły się obrócić. http://allegro.pl/klatka-dla-szynszyla- ... 14085.html - na przykład taka powinna być idealna dla 2-3 szczurków :) A pięterka pewnie masz druciane? http://szczury.org/viewtopic.php?f=165& ... ne#p787778 - przejrzyj ten temat, tam doradzaliśmy dlaczego lepiej je wyjąć i jak tymczasowo urządzić za małą klatkę, aby była lepiej zagospodarowana.
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

marts pisze:No tak klatka na maluszki dobra no ale myślę, że później coś większego zakupisz?
Marts, ostatnio spotykam Twoje posty i wszędzie głosisz jakieś herezje :/ Zorientuj się najpierw w podstawowych sprawach, a potem doradzaj.
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
bamboo

tak, pięterka druciane. bardzo dziękuję za linki ^^
marts

Post autor: marts »

No jakie herezje znowu? Przecież napisałam, że ma zakupić większą tak? Wiadomo, że jak już kupiła tą to od razu nie kupi nowej tylko jak będzie miała fundusze - no chyba, że tą sprzeda..
stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś.
bamboo

a i klatkę mam identyczną jak druga w linku
wątpię żeby ktoś by chciał taką małą. chyba że dla myszek.
Newbie

Post autor: Newbie »

możesz szukać klatki przez forum o w tym dziale: http://szczury.org/viewforum.php?f=5
często zdarza się że ktoś sprzedaje klatkę za bardzo małe pieniądze (w Twoim przypadku chyba lepiej kupić byle jaką dużą, co by się tylko nie rozpadała, bo maluchy strasznie ciasno będą miały, nie wiem o czym ta pani myślała, chomik mojego brata ma większą klatkę ::) )
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”