Majaki Nocne - doszczurzenie ekstremalne
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Majaki Nocne
Nareszcie wyrosła nam trawka na parapecie! Pierwsza trawka odkąd Misiu i Palmyra mieszkają z nami. Palmyrcia najpierw niezbyt się interesowała, ot, trochę pochrupała, wolała polatać, ale Misiu... Misiu godzinę temu przypiął się do pojemnika z trawą i do tej pory nie odszedł ani na chwilę. Postanowiłam go nagrać. Na początku po prostu rzucał się na ździebełka. Teraz się troszkę uspokoił, ale na filmiku nadal widać, z jaką gorliwością je wykopuje. Palmyrka też się rozkręciła. Filmik
kopie, wcina, kopie, wcina - a godzinami możnaby na to patrzyć, prawda ? 

drobniutka, ale ze szczodrą grzywą 
i figurkę też ma niczego sobie

Przekażę komplement!ol. pisze:drobniutka, ale ze szczodrą grzywą

Palmyrcia przyprawiła mnie o szczękopad ostatnio. Od pewnego czasu, jako jedyna ze stadka, potrafi wspinać się po aluminiowych nogach statywów fotograficznych. To pikuś, w końcu to Merchówna. Widziałam, że młoda się dobiera do zakrętek motylkowych na dole statywów, ale byłam pewna, że najwyżej pogryzie i się znudzi, bo musiałaby kilka/kilkanaście razy je przekręcić w jedną stronę, żeby odkręcić. Chwilę później nie wiedziałam - łapać własną szczękę, czy młodą umykającą z zakrętką w pyszczku. A potem wróciła po drugą i byłaby odkręciła, gdybym jej nie przeszkodziła.

no merchówny to przeciez potrafią wysłać mmsa i naprawić żelazko
co tam nakrętki 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Morela zwichnęła łapusię. Nie wiem jak i kiedy. Ale dzielna jest, a po przeciwbólowych śmiga tak, że chyba już jej więcej nie dam, żeby nie przeciążyła łapki. I kochanie moje rude, zgryźliwe do mnie szło po ratunek i spokojnie (pierwszy raz w życiu) na dłoniach czekało na pomoc.
- Paul_Julian
- Kontakt:
Jak trwoga to wiadomo do kogo się biegnie
Niech zdrowieje szybko!

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Właśnie oglądałam film z trawką - tak uroczo zajadają, że od razu poszłam swoim dać coś do jedzenia 
Dziękuję też za ostrzeżenie.. nie przypuszczałam, że szczury mogą sobie poradzić ze statywem! No chyba, że Merchowe są tylko takie utalentowane
Biedna łapeczka, mam nadzieję, że Morela szybko wróci do formy

Dziękuję też za ostrzeżenie.. nie przypuszczałam, że szczury mogą sobie poradzić ze statywem! No chyba, że Merchowe są tylko takie utalentowane

Biedna łapeczka, mam nadzieję, że Morela szybko wróci do formy

za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Zdrówka dla Morelki!
Co do zdolności merchówny, to sama nie wiem czy gratulować czy współczuć, bo wygląda na to, że jak jeszcze podrośnie, to Ci zamki w mieszkaniu wymieni
!
Co do zdolności merchówny, to sama nie wiem czy gratulować czy współczuć, bo wygląda na to, że jak jeszcze podrośnie, to Ci zamki w mieszkaniu wymieni

całuję zepsutą stópkę :*
Dzięujemy za życzenia zdrówka dla morelkowej łapeczki!
Manianera, wolałabym, żeby zamków nie wymieniała, ale po cichu liczę, że nauczy się kłaść kafelki i wypełniać PITy.
Puściłam dzisiaj Morelę na wybieg, bo taka smutna siedziała, ale zastanawiam się, czy dobrze robię. Ruda jest bardzo aktywna, mimo kontuzji, a nie chcę, żeby się nadwyrężyła.
Przed chwileczką urządziłam dziką pogoń za Palmyrą - ukradła mi z torby ostatnie 50zł! Jaka biedna była zdziwiona, jak jej zabrałam z pyszczka i ofuknęłam.
Manianera, wolałabym, żeby zamków nie wymieniała, ale po cichu liczę, że nauczy się kłaść kafelki i wypełniać PITy.

Puściłam dzisiaj Morelę na wybieg, bo taka smutna siedziała, ale zastanawiam się, czy dobrze robię. Ruda jest bardzo aktywna, mimo kontuzji, a nie chcę, żeby się nadwyrężyła.

Przed chwileczką urządziłam dziką pogoń za Palmyrą - ukradła mi z torby ostatnie 50zł! Jaka biedna była zdziwiona, jak jej zabrałam z pyszczka i ofuknęłam.

nie dajesz szczurom kieszonkowego to sobie same muszą brac na drobne wydatki 

Niech Morelkowa łapula szybko i ładnie zdrowieje!
Bez środków p/bólowych nie będzie zbytnio szarżować i przeciążać, pewnie ją pooszczędza - to dzięki środkom uśmierzającym ból hasają, nie czując bólu

Wyczochraj ogonki ode mnie!

Nie dajesz kieszonkowego, to sobie sama pobrała, na osobiste wydatki długiego weekendu zapewne!IHime pisze:
Przed chwileczką urządziłam dziką pogoń za Palmyrą - ukradła mi z torby ostatnie 50zł! Jaka biedna była zdziwiona, jak jej zabrałam z pyszczka i ofuknęłam.![]()

Wyczochraj ogonki ode mnie!

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
To jeszcze pół biedy skoro Palmyra zabiera Twoją kasę.. ale jakby tak napadała na torebki gości? Potem trzeba by się było tłumaczyć, że to własny pomysł szczurka a nie tresura 

za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)