Nieokrzesani Gentelmeni
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
Re: Moje dwa rozrabiaki- Tadzik i Norek!
ale czadowe fotki
Pierwsza klasa
Także mam pytanie czy nie chiały uciekać
Pierwsza klasa
Także mam pytanie czy nie chiały uciekać
One nie uciekają.
One siedzą przy nodze. One są przerażone dworem gdy odejdę to za chwilę jakiś wdrapuję mi się na nogę

Tak dawno mnie nie było. Ale za to mam dużo do powiedzenia
A więc chłopaki są wielkimi kolegami, chociaż czasem zastanawiam się jak Norek musiał się czuć. Ja w nigdy w życiu nie chciała bym być skazana na swojego wroga.No ale opłacało się
Jaka ja musiałam być okropna
Co do Tadka to już wiem czemu mnie atakuje. To nie przez żaden chlor, ani nic z tych rzeczy. On poprostu czuję się alfą. Ja chcę mu zabrać np. worek od herbaty bo on mi go zwiną z kubka, za chwile go rozerwie i będę musiała sprzątać. A on się wtedy rzuca, cały nastroszony.I ja się go mam słuchać? Tak samo jest gdy ja go zaczepiam a on nie ma ochoty się bawić. Gdzie wcześniej nic mu to nie przeszkadzało. Przełam do drastyczniejszych środków, koleżanka mi to podesłała z spsu
.
Zakłada się grube rękawice - na zaś
łapie się go pd pachami, drugą ręką trzyma się tyłek i przewraca się na plecki.W ten czas szczur piszczy wyrywa się rzuca zaczyna się drzeć. Gdy się mu to już nudzi, łapie łapkami za rękawice, robi słodkie oczka udaje dumbosika i nie wyrywa się można go puścić. Po pierwszym razie było widać okropnie efekty do kilku dni. Gdy dzisiaj z rana zrobił mi cyrk i rozerwał woreczek z kocim mlekiem i za nic nie chciał z szafki zejść, a więc rękawice na plecki i od nowa.
Okropnie tego nie na widzi, ale za to widzi kto tu jest alfą 

A więc chłopaki są wielkimi kolegami, chociaż czasem zastanawiam się jak Norek musiał się czuć. Ja w nigdy w życiu nie chciała bym być skazana na swojego wroga.No ale opłacało się

Co do Tadka to już wiem czemu mnie atakuje. To nie przez żaden chlor, ani nic z tych rzeczy. On poprostu czuję się alfą. Ja chcę mu zabrać np. worek od herbaty bo on mi go zwiną z kubka, za chwile go rozerwie i będę musiała sprzątać. A on się wtedy rzuca, cały nastroszony.I ja się go mam słuchać? Tak samo jest gdy ja go zaczepiam a on nie ma ochoty się bawić. Gdzie wcześniej nic mu to nie przeszkadzało. Przełam do drastyczniejszych środków, koleżanka mi to podesłała z spsu

Zakłada się grube rękawice - na zaś

Ha ha! Widzę, że stosujesz metody dominacji
Ale skoro działa to nie masz wyboru - szczurcio szybko zrozumie kto tu rządzi, a zawsze stosowanie podobnych metod jak w szczurzym świecie jest dla nich bardziej zrozumiałe. My też tak robimy jak któraś ze szczurzyc zbyt nęka pozostałe o od razu się uspokajają
Powodzenia z niesfornym alfą 

za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Jaaakie słodziaki <3
Moi się nie tulą. Jak wchodze do pokoju to widzę, że razem siedzą w hamaku i się iskają, a jak przechodze obok klatki to koniec miłości
Mizianko!
Moi się nie tulą. Jak wchodze do pokoju to widzę, że razem siedzą w hamaku i się iskają, a jak przechodze obok klatki to koniec miłości

Mizianko!
Pełnia szczęścia
Śliczne są, kochane słodziaki, zazdroszczę tych pyszczków, aguty są takie śliiiiczne! 

W pamięci Cookie, Biscuit, Manu, Muffin, Anouk, Kavi, Tytus i Festus.
http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.
http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.
Dawno nie pisałam
A więc mam wspaniałą informację ponieważ chłopaki będą mieli nową klakę- siedemdziesiątkę
Może nie jakaś o wiele większa, ale na pewno wygodniejsza, bo jedna a nie dwie
Ponieważ przytrafiła się okazja, jest sprzedawana za grosze . Może trochę w złym stanie, ale tata na nowo polakieruje. I będzie super 
Już mam pełno pomysłów na umeblowanie. Ciekawe czy moje pomysły zmieszczą się w tej klatce
Bo ja sobie zawsze tak wyobrażam, ale nie tak jak chcę wychodzi
A więc jak umebluję wstawię zdjęcia
U chłopaków wspaniale. A Norek w porównaniu do Tadka to taki diabełek wcielony
Wepcha się z dupcią wszędzie gdzie zakazane. Można go zdejmować tysiące razy, ale nieeee... on musi wejść tam następny raz
Tadek to jest rozumny, spokojny, opanowany. A Norek
Ale i tak go za to kocham 

Już mam pełno pomysłów na umeblowanie. Ciekawe czy moje pomysły zmieszczą się w tej klatce

U chłopaków wspaniale. A Norek w porównaniu do Tadka to taki diabełek wcielony

-
- Kontakt:
I tak oto alfą została ... rękawica!Szeliza pisze:Gdy dzisiaj z rana zrobił mi cyrk i rozerwał woreczek z kocim mlekiem i za nic nie chciał z szafki zejść, a więc rękawice na plecki i od nowa.Okropnie tego nie na widzi, ale za to widzi kto tu jest alfą

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
A więc moje chłopy zostają pod opieką siostry i mamy.Bo jadę na kolonie wracam 18
Mam nadzieje, że będzie wszystko będzie w porządku
Raz już im zostawiam na 3 tygodnie Tadka
Dobra, boję się 

jakie wymiary ma klatka? 
Siostra da sobie radę- nie ma innej opcji

Siostra da sobie radę- nie ma innej opcji

Super klatka! Jak tam kolorowo
I nie martw się, siostra da radę, a Ty się tam baw dobrze!

I nie martw się, siostra da radę, a Ty się tam baw dobrze!

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Do zobaczenia Skarby moje...
A więc u szczurów wszystko dobrze
Mama z siostrą dały radę
A jutro z rana jadę nad morze, nie zdążyłam się nacieszyć szczurami i domem.Nie chce jechać, ale nie mam innego wyjścia. I szczury zostają z moim tatą ? Tego to się kompletnie boję
Najlepiej zabrała bym ich z sobą, ale ciocia nie będzie szczęśliwa jak w jej domu zamieszkają ogoniaste
Dopiero co Tadziki byli kilka dni be zemnie, a teraz znowu

70x40x 64 (długość, wysokość, szerokość)macik001 pisze:jakie wymiary ma klatka?