U nas tymczasem klatka właśnie zaczęła być dla odmiany w użyciu

A jak jest ze spaniem w łóżku - przegoniły Cię , czy kindersztuba musi być i jest jasno ustalone, że od ściany śpisz Ty?

Serdeczne buziaczki od nas

Moderator: Junior Moderator
Matko, właśnie sobie wyobraziłam jak wszystkie szczupaki ładują się między ol. a ścianę i "trzy-czte-ry...pchamy!"unipaks pisze: A jak jest ze spaniem w łóżku - przegoniły Cię , czy kindersztuba musi być i jest jasno ustalone, że od ściany śpisz Ty?![]()
ol. też to znam. Kiedyś chciałam być taka dobra i dać maluchom większy komfort spania- dumna z siebie zamówiłam wiszący apartament zamiast małego domku. Oczywiście szczurki odniosły się do niego pogardliwie, szybko poszedł w drobny mak na poczet ciasnego, ciemnego i klaustrofobicznegool. pisze:pamiętam jeszcze jak za taki "boski widok" robiłam wyrzuty LaCoce bodajże - "ty taka owaka - spraw im większy domek"
większy domek dostali i u mnie, ale wtedy siedzi w nim tylko jeden szczur - reszta nie jest zainteresowana![]()
manianera pisze: Matko, właśnie sobie wyobraziłam jak wszystkie szczupaki ładują się między ol. a ścianę i "trzy-czte-ry...pchamy!"![]()
One rzadko kiedy stosują metodę "na pych", a swoje osiągają heheol. pisze:mnie ruszyć to „choćby przyszło tysiąc atletów i każdy zjadłby tysiąc kotletów ... taki to ciężar"
![]()