Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Na zdjęciu widać jak śmieszne znaczenie ma Malygos. Poza skarpetkami na lapkach, jedna plamką na boku i tym co widać na zdjęciu to koniec jego berka, wszystko zajmuje DU. Ciekawe jak się to zmieni z wiekiem.
Przepraszam za tak kiepskie zdjęcia, ale tej torpety nie da się złapać. Próbowałam nawet filmik nakręcić, ale jest za szybki
Horda: Pestek [*], Eshin, Skyre, Szary prorok, Avalon, Merkury [*], Parszywek, Ćwirki dwa (Dunder i Piorun), Malygos HF
Fajny jest Dopiero na filmikach zauważyłam, że ma białe skarpetki na przednich łapkach i jasny koniec ogonka
Mimo małego wstydu, pokazał, że ma motorek w dupce
- AAA wypuście mnie! Nie będę już wychodzic przez kraty woliery. Słowo! - tak śpią Ćwirki. Szkoda, że nie udało mi się złapać ich poprzedniej pozycji, kiedy z obu stron tak wisiały. - Eshin. - Coś knujemy, ale nie powiemy Ci co! - Skyre, moja miłości. - czy można go nie kochać? - a kuku! - szczur-chleb - Don Mafioso. - ... oplątany mackami.
Horda: Pestek [*], Eshin, Skyre, Szary prorok, Avalon, Merkury [*], Parszywek, Ćwirki dwa (Dunder i Piorun), Malygos HF