Zależy mi na młodych szczurkach, kilkumiesięczne nie wchodzą w grę. Klatka dla szczurków dopiero w drodze, ale wiem, że poszukiwanie odpowiednich lokatorów trochę czasu mi zajmie, stąd ten topic.
 Zależy mi na młodych szczurkach, kilkumiesięczne nie wchodzą w grę. Klatka dla szczurków dopiero w drodze, ale wiem, że poszukiwanie odpowiednich lokatorów trochę czasu mi zajmie, stąd ten topic.[Warszawa] Zaadoptuję dwa młode samce dumbo
Moderator: Junior Moderator
[Warszawa] Zaadoptuję dwa młode samce dumbo
A konkretniej dumbo standard american blue. Swój wybór mogę lekko zmodyfikować, w zależności od adopcyjnych chłopców  Zależy mi na młodych szczurkach, kilkumiesięczne nie wchodzą w grę. Klatka dla szczurków dopiero w drodze, ale wiem, że poszukiwanie odpowiednich lokatorów trochę czasu mi zajmie, stąd ten topic.
 Zależy mi na młodych szczurkach, kilkumiesięczne nie wchodzą w grę. Klatka dla szczurków dopiero w drodze, ale wiem, że poszukiwanie odpowiednich lokatorów trochę czasu mi zajmie, stąd ten topic.

Zależy mi na młodych szczurkach, kilkumiesięczne nie wchodzą w grę. Klatka dla szczurków dopiero w drodze, ale wiem, że poszukiwanie odpowiednich lokatorów trochę czasu mi zajmie, stąd ten topic.Re: [Warszawa] Zaadoptuję dwa młode samce dumbo
Jeśli zależy Ci na niebieskich i do tego dambolcach to sam musisz pilnie śledzić wątki z ofertami adopcyjnymi. Takie ogony mają duże wzięcie i często osoby je oddające mają chętnych po chwili. Więc sami nie muszą szukać.

Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-

->Mini pociechy<-
Re: [Warszawa] Zaadoptuję dwa młode samce dumbo
Tego się właśnie obawiam..

No chyba, że zapiszesz się na miot do jakiejś zrzeszonej hodowli  Ale to też potrwa.
 Ale to też potrwa.

Ale to też potrwa.
 Ale to też potrwa.Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Mini pociechy<-

->Mini pociechy<-
SunRats planują miot dopiero we wrześniu, a i to nie jest jeszcze przesądzone.

Tak sobie myślę.. jest w ogóle sens zakładania tego typu topiców, skoro i tak samemu trzeba trzymać rękę na pulsie i polować? xD

Jest  

Mimo wszystko ułatwia to sprawę szukającym domków dla szczurów. Jednak, w Twoim przypadku...

Mimo wszystko ułatwia to sprawę szukającym domków dla szczurów. Jednak, w Twoim przypadku...

Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Mini pociechy<-

->Mini pociechy<-
WŁAŚNIE, hah. Mam chrapkę na szczurki, które znikają jak świeże bułeczki