Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Kontakt:
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
sprawdźcie w spamie, ja odpowiedź w spamie znalazłam 

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
- Paul_Julian
- Kontakt:
Ja wpisalem dobry adres, tylko tam dziwne okienka są . Ja myślę , ze oni po prostu nadal kombinują , gdzie umiescić mnie i Sky, bo jesteśmy tak wspaniali 

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
zabrakło dla Was kategorii 

ze mną: Fifka, Stokrotka, Jagoda, Szarusia
za TM: Dżuma, Trufla, Krówka, Kleo, Cyrylka

- Paul_Julian
- Kontakt:
Jestesmy poza kategorią 

Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
- sr-ola
Poczuli konkurencję na rynku pracy, lepiej Was nie klasyfikować 
Wzięłam się za robienie suszek na zimę dla szczurków- łażę po okolicznych polach, ścinam te sklasyfikowane jako dobre (także pod kątem królika
http://www.miniaturkabeztajemnic.com/listaz.html ) i wrzucam do suszarki. To mój eksperyment.

Wzięłam się za robienie suszek na zimę dla szczurków- łażę po okolicznych polach, ścinam te sklasyfikowane jako dobre (także pod kątem królika

Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
sr-ola, i co z tym? chca jesc pozniej takie suche? Moje nawet świezych zielonych nie jedza 

- sr-ola
Ja już chyba zmęczona jestem, przeczytałam "Chcesz jeść później takie suche?"
Nie lubią suszonych owoców ale wcinają liście, np. uwielbiają suszone liście melisy albo mięty (hodowane u mojej babci na ogródku), takie cuś znika błyskawicznie (oczywiście w odpowiednich ilościach co jakiś czas). Te kupne są bardzo rozdrobnione, tych nie tykają, ale jak dorwą całego zasuszonego liścia to ho ho
Twoje nie wcinają np. świeżego mlecyka?
No i suszę z myślą, że być może w zimie będzie królicek.. (i tak nieśmiało mam nadzieję, że doadoptuję bidulowi drugiego). Króliki powinny wcinać więcej zieleniny aniżeli ziaren czy granulatu.. Mam też trochę gałązek jabłoni dla uszatego..

Nie lubią suszonych owoców ale wcinają liście, np. uwielbiają suszone liście melisy albo mięty (hodowane u mojej babci na ogródku), takie cuś znika błyskawicznie (oczywiście w odpowiednich ilościach co jakiś czas). Te kupne są bardzo rozdrobnione, tych nie tykają, ale jak dorwą całego zasuszonego liścia to ho ho

Twoje nie wcinają np. świeżego mlecyka?

No i suszę z myślą, że być może w zimie będzie królicek.. (i tak nieśmiało mam nadzieję, że doadoptuję bidulowi drugiego). Króliki powinny wcinać więcej zieleniny aniżeli ziaren czy granulatu.. Mam też trochę gałązek jabłoni dla uszatego..
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
sr-ola pisze:Ja już chyba zmęczona jestem, przeczytałam "Chcesz jeść później takie suche?"![]()

No u mnie tylko jedna szczura nie pogardzi mleczykiem, reszta nie lubi

- sr-ola
To masz ogonki z egzotycznymi upodobaniami 

klimejszyn pisze:sprawdźcie w spamie, ja odpowiedź w spamie znalazłam
klimejszyn, życie mi uratowałaś, nie znalazłam odpowiedzi na test, ale zlecenie od pracodawcy na następną okładkę

W pamięci Cookie, Biscuit, Manu, Muffin, Anouk, Kavi, Tytus i Festus.
http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.
http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.
http://www.youtube.com/ascezik?gl=PL&hl=pl genialny jest 

Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
właśnie dziś to znalazłam i sie zachwycałamVeerena pisze:http://www.youtube.com/ascezik?gl=PL&hl=pl genialny jest

-
- Kontakt:
Sky pisze:klimejszyn pisze:sprawdźcie w spamie, ja odpowiedź w spamie znalazłam
klimejszyn, życie mi uratowałaś, nie znalazłam odpowiedzi na test, ale zlecenie od pracodawcy na następną okładkę

bez szczurków...
Uwaga przeczytac
autentyczne zapytanie z allegro o TELEFON uwaga za niebotyczna sume 350zl 
Treść wiadomości:
Witam, jestem zainteresowany zakupem telefonu.
Myślę że opis jest OK, ale jeśli mogę zapytać.
Proszę coś więcej o telefonie jakie ma minusy, jakie ma plusy.
Czy telefon nie był zamoczony, nie upadł, czy wyświetlacz jest OK, będzie chodził telefon.
Proszę o wysłanie aktualnych dokładniejszych zdjęć telefonu wyraźnych, miejsc otartych jeśli są.
Jeśli coś było wymieniane lub naprawiane czy wpis jest w karcie gwarancyjnej.
Czy i od kiedy gwarancja jest podbita wypełniona prawidłowo wraz z dowodem zakupu i od kogo - jakiego operatora. Jeśli bez gwarancji to jaki powód ze gwarancji nie ma telefon.
Telefon z gwarancją bez paragonu lub faktury VAT w takim przypadku gwarancja jest nie ważna. Chyba że jest dowód zakupu wraz z podanym mumerem IMEIL wraz z kartą gwarancyjną.
Co jest w komplecie: sterowniki, instrukcja, ładowarka, słuchawki, redukcja do ładowarki, kabel na usb do komputera itp. Czy ma kartę pamięci zapasową mikro i jaką, jaki stan techniczny jest telefonu.
Czy numery IMEIL się zgadzają z gwarancją, telefonem, kartonikiem.
Czy wysyłka może być tańsza, ekonomiczna, polecona, ubezpieczona wysłana najchętniej wysyłka w cenie. Jeśli nie czy po wpłacie na konto mogę podesłać swego przewożnika jak DHL.
Proszę o kontakt podając telefon stacjonarny, jeśli jest w Play także itp.
Czy otrzymam fakturę VAT. Ile netto.
Czy cena końcowa może być niższa i jaka.
U jakiego operatora został telefon zakupiony.
Czy ma wgraną aktualną nawigację.
Odpowiadając mi proszę o przesłania mego zapytania wraz z numerem aukcji itp.
Jak wylicytuję telefon to będzie bez obowiązującej umowy w T-Mobile.

Treść wiadomości:
Witam, jestem zainteresowany zakupem telefonu.
Myślę że opis jest OK, ale jeśli mogę zapytać.
Proszę coś więcej o telefonie jakie ma minusy, jakie ma plusy.
Czy telefon nie był zamoczony, nie upadł, czy wyświetlacz jest OK, będzie chodził telefon.
Proszę o wysłanie aktualnych dokładniejszych zdjęć telefonu wyraźnych, miejsc otartych jeśli są.
Jeśli coś było wymieniane lub naprawiane czy wpis jest w karcie gwarancyjnej.
Czy i od kiedy gwarancja jest podbita wypełniona prawidłowo wraz z dowodem zakupu i od kogo - jakiego operatora. Jeśli bez gwarancji to jaki powód ze gwarancji nie ma telefon.
Telefon z gwarancją bez paragonu lub faktury VAT w takim przypadku gwarancja jest nie ważna. Chyba że jest dowód zakupu wraz z podanym mumerem IMEIL wraz z kartą gwarancyjną.
Co jest w komplecie: sterowniki, instrukcja, ładowarka, słuchawki, redukcja do ładowarki, kabel na usb do komputera itp. Czy ma kartę pamięci zapasową mikro i jaką, jaki stan techniczny jest telefonu.
Czy numery IMEIL się zgadzają z gwarancją, telefonem, kartonikiem.
Czy wysyłka może być tańsza, ekonomiczna, polecona, ubezpieczona wysłana najchętniej wysyłka w cenie. Jeśli nie czy po wpłacie na konto mogę podesłać swego przewożnika jak DHL.
Proszę o kontakt podając telefon stacjonarny, jeśli jest w Play także itp.
Czy otrzymam fakturę VAT. Ile netto.
Czy cena końcowa może być niższa i jaka.
U jakiego operatora został telefon zakupiony.
Czy ma wgraną aktualną nawigację.
Odpowiadając mi proszę o przesłania mego zapytania wraz z numerem aukcji itp.
Jak wylicytuję telefon to będzie bez obowiązującej umowy w T-Mobile.

- Paul_Julian
- Kontakt:
Jak dla mnie to normalne podejście do sprawy. 350 zł piechotą nie chodzi, a ktos przynajmniej ma odpowiedzi na wszystkie dręczące pytania
Ja bym sie też 5x zastanowił za taką kasę
Ale full zestaw pytan, chyba niczego nei pominął.

Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju: