tak, czy inaczej - oby poszło gładko, szybko i pokojowo
Alkenowe nieznośne fifioły
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Alkenowe nieznośne fifioły
Mam nadzieję, że nie przyjdzie nam długo czekać na opis łączenia Fifoł z Bombardziakiem
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
ja też liczę na jak najczęstrze relacje i fociszcza 
kiedy ta alkenowa się w końcu dorwie do komputera, hę ? !

Ja też czekam niecierpliwie na relacje 
Horda: Pestek [*], Eshin, Skyre, Szary prorok, Avalon, Merkury [*], Parszywek, Ćwirki dwa (Dunder i Piorun), Malygos HF
Ślad po alken i po szczurach zaginął, to znaczy, że musi być terrarystkąol. pisze:kiedy ta alkenowa się w końcu dorwie do komputera, hę ? !
Ślad po alken i po szczurach zaginął, to znaczy, że musi być terrarystką
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Alken! Jeśli jeszcze nie uciekłaś z kraju! Wyślij nam znaki dymne!

Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Ja chyba coś tam widzę - jakąś chmurę! 
Horda: Pestek [*], Eshin, Skyre, Szary prorok, Avalon, Merkury [*], Parszywek, Ćwirki dwa (Dunder i Piorun), Malygos HF
jestem jestem, żyję, szczury co prawda zjedzone przez mojego ukochanego węża ale sobie jakieś nowe dumbo i rexy zaadoptuję jakieś słitaśne
Zojeczka rośnie i rośnie ale dalej się zaciekle bije z dziewczynami na łóżku więc na razie jeszcze mieszka sama. planuję wrzucić ją do klatki w niedzielę i niech sobie radzi wrzaskun małpiszon. wtedy chyba zostanie double rexem, znając jej zdolności do prowokowania fruwającego futra
Poza tym Tosia miała nieprzyjemność, dławiła się któregoś dnia jedzeniem i winda nie pomogła więc biedną cofało chyba z godzinę zanim się ten kawałek jedzenia rozpuścił czy przemieścił...ale nic poważnego się nie stało.
No i dziecko szczęścia Kaszanka nauczyła się otwierać klatkę. Mamy obwarowania z drucików i agrafki. Teraz wraz z siostrą pracują zaciekle nad słoikiem z dropsami
Zojeczka rośnie i rośnie ale dalej się zaciekle bije z dziewczynami na łóżku więc na razie jeszcze mieszka sama. planuję wrzucić ją do klatki w niedzielę i niech sobie radzi wrzaskun małpiszon. wtedy chyba zostanie double rexem, znając jej zdolności do prowokowania fruwającego futra
Poza tym Tosia miała nieprzyjemność, dławiła się któregoś dnia jedzeniem i winda nie pomogła więc biedną cofało chyba z godzinę zanim się ten kawałek jedzenia rozpuścił czy przemieścił...ale nic poważnego się nie stało.
No i dziecko szczęścia Kaszanka nauczyła się otwierać klatkę. Mamy obwarowania z drucików i agrafki. Teraz wraz z siostrą pracują zaciekle nad słoikiem z dropsami
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
- StasiMalgosia
Mądre wnusie, tylko nie zapomnijcie czego się uczyłyście, po wyjściu z klatki biegiem do komputera i robimy babci przelewNo i dziecko szczęścia Kaszanka nauczyła się otwierać klatkę. Mamy obwarowania z drucików i agrafki. Teraz wraz z siostrą pracują zaciekle nad słoikiem z dropsami
no właśnie chyba słabo Wam wyszła ta nauka bo jak na razie to najwyżej klawiaturę rozbierają na części. ostatnio przyłapałam Kaszankę jak się szarpała z "A". może probowała mnie na forum zalogować ale że internetu nie było to się poirytowała dziewczyna.
A może jej jakieś rękawice bokserskie sprawić? Szkoda żeby taki talent się zmarnował.alken pisze:Zojeczka rośnie i rośnie ale dalej się zaciekle bije z dziewczynami na łóżku więc na razie jeszcze mieszka sama.
Nawet znalazłam dla Was w babskim kolorze
Moje chłopy też ostatnio takie waleczne, może jakiś sparing, co? Tylko ją podtucz do 0,5kg żeby nam się kategoria wagowa zgadzała
haha takich rękawic każda baba może pozazdrościć
a talent każdy powinno się szlifować
a talent każdy powinno się szlifować
Manfred
[*] Alfred
[*] Bolesław
[*] Kayomi
[*]
Biedne dzielne zagubione bombardziątko ...
z nikim się kompletnie nie dogaduje ?
parasol ochrony proszę nad nią mieć nieustannie
siostry ślą wsparcie emocjonalne, a ja trzymam kciuki
a jak tam przechadzki ?
z nikim się kompletnie nie dogaduje ?
parasol ochrony proszę nad nią mieć nieustannie
siostry ślą wsparcie emocjonalne, a ja trzymam kciuki
a jak tam przechadzki ?
no Kaszanka z reguły wytrzymuje jej zaczepki i nie reaguje na wrzaski
najbardziej goni ją Fifioł, Tosia tylko jak się już wkurzy tymi próbami gwałtów i obgryzaniem