Co do drewnianych półek, pomaluję je impregnatem i zobaczymy jak to będzie, w razie czego zrobi się plastikowe

Moderator: Junior Moderator
Ku pewnie Twojemu zdziwieniu ja swoich nie wywalęAferson pisze:Co do drewnianych półek... ciekawa jestem jak szybko będziecie je wywalać.Drewniane pięterka nie sprawdzają się w przypadku szczurów, które non stop na nie leją...
Chodzi o te, które spinają górę klatki z kuwetą? - podoginaj je do dołu to zrozumieszTomTom pisze:Powie mi jeszcze ktoś do czego są dwa "zaczepy"(?) pod bocznymi drzwiczkami? Moja wyobraźnia chyba tego nie ogarnia
Umieszczone są w takim miejscu, że nigdy nie wpadłbym na to, że są to zaczepy do kuwety. Dzięki za cynk!zyberka pisze:Chodzi o te, które spinają górę klatki z kuwetą? - podoginaj je do dołu to zrozumieszTomTom pisze:Powie mi jeszcze ktoś do czego są dwa "zaczepy"(?) pod bocznymi drzwiczkami? Moja wyobraźnia chyba tego nie ogarnia
Ja mam klatkę z odstępami 1,5 cm i 5-tygodniowe dziewczynki nie wychodziły. Tylko nie jestem pewna czy nie dały rady czy może nie próbowały po prostuChomika pisze:A przy młodziakach na pewno też nie trzeba? (takich po 4 tyg)smeg pisze:Chomika, 1,7 cmNie trzeba jej osiatkowywać.