[Świebodzin/Zielona Góra] Kupię/Zaadoptuję dwa szczurki!
Moderator: Junior Moderator
[Świebodzin/Zielona Góra] Kupię/Zaadoptuję dwa szczurki!
Jak w temacie poszukuje 2 młodych szczurzych samiczek.
GG:4484129
GG:4484129
Re: [Świebodzin/Zielona Góra] Kupię/Zaadoptuję dwa szczurki!
Proponuję samemu się zmotywować i poszukać
Zapraszam dodziału Zwierzaki --> Oddam/Sprzedam, jest mnóstwo ogonków, które czekają na kochający domek.

Zapraszam dodziału Zwierzaki --> Oddam/Sprzedam, jest mnóstwo ogonków, które czekają na kochający domek.
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Do zobaczenia Skarby moje...
Wiem ale niestety nie mogę nic znaleźć z mojego rejonu ,a bardzo mi zależy na szczurkach ;p
Ale szczurek wcale nie musi byc z Twojego regjonu 

stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś.
spacner, jeśli naprawdę Ci zależy to sprowadzenie szczurasa z innego miasta nie jest kłopotem. Ja sam brałem z tego forum ogona z Białegostoku a jestem z Torunia i problemu nie było 

Właśnie, transport zawsze sie znajdzie 

stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś.
Właśnie nie wiem dokładnie jak takie transport się przeprowadza.
Jakie koszty finansowe muszę ponieść?
Jakie koszty finansowe muszę ponieść?
Zwykle jest tak, że ktoś kto akurat jedzie na danej trasie, zabiera ze sobą ogonki przy okazji - wtedy jest za darmo.
Czasem dajemy kierowcy w PKSie, jeśli przyjmie - wtedy jest za darmo, lub symboliczną dyszkę w podziękowaniu.
Czasem wysyła się konduktorką ( jeśli innych opcji nie ma przez dłuższy czas ), wtedy płaci się za wysyłkę konduktorką, ale trzeba też nakłamać że to roślinki, bo zwierząt przesyłać nie można. Ja osobiście jakoś mam obawy co do takiej wysyłki.
Czasem dajemy kierowcy w PKSie, jeśli przyjmie - wtedy jest za darmo, lub symboliczną dyszkę w podziękowaniu.
Czasem wysyła się konduktorką ( jeśli innych opcji nie ma przez dłuższy czas ), wtedy płaci się za wysyłkę konduktorką, ale trzeba też nakłamać że to roślinki, bo zwierząt przesyłać nie można. Ja osobiście jakoś mam obawy co do takiej wysyłki.

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Oddam 13 młodych szczurków z hodowli domowej Goleniów i okolice! Proszę o kontakt na nr. tel 663 188 840.
Już nieaktualne szczurki znalazłem!