Wystarczy nanieść niewielką ilość na brudną nieprzyjemnie pachnącą i wilgotną powieszchnię lekko przetrzec szmatką pozostawić na minutkę i spłukać ciepłą wodą, pozostawia bardzo delikatny zapach

Moderator: Junior Moderator
Ale się czepiacie słówek masakra... zawsze mnie to wkurza na tym forum takie dogryzanie.noovaa pisze:A oddałaś półkę/kuwetę do analizy, że mówisz o zabijaniu bakterii ?:>
Ja do kuwet i półek kupuję ludwik o zapachu pomarańczowym - cudo!
Nooo... szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że taka informacja widnieje na opakowaniu, a polskie prawo zabrania umieszczania nieprawdy na opakowaniach produktów. Jest to bardzo ściśle kontrolowane, a rzecz na której umieszczane są kłamliwe informacje automatycznie jest usuwana z rynku.Aferson pisze:Ale się czepiacie słówek masakra... zawsze mnie to wkurza na tym forum takie dogryzanie.
Za to na płynie z LIDLa jest znakwodniczka26 pisze:Producent pisze o tym na opakowaniuciekawe gdzie wzmianka o tym na waszych płynach do naczyń
nie znam tego środka, ale jeżeli posiada w swoim składzie jonowe środki powierzchniowo czynne to na pewno ma działanie antybakteryjnewodniczka26 pisze:Bakterie też giną na śmierć