Wystarczy nanieść niewielką ilość na brudną nieprzyjemnie pachnącą i wilgotną powieszchnię lekko przetrzec szmatką pozostawić na minutkę i spłukać ciepłą wodą, pozostawia bardzo delikatny zapach
 Moim zdaniem najlepszy do czyszczenia półek drewnianych przesiąknietych siuśkami szczurzymi po specyficznym zapachu ogoniastych ani śladu!!! Bakterie też giną na śmierć
  Moim zdaniem najlepszy do czyszczenia półek drewnianych przesiąknietych siuśkami szczurzymi po specyficznym zapachu ogoniastych ani śladu!!! Bakterie też giną na śmierć  Stosowałam już chyba wszystko co możliwe ,tylko ten Benek podołał zadaniu wypróbujcie, ja jestem zadowolona w 100%
 Stosowałam już chyba wszystko co możliwe ,tylko ten Benek podołał zadaniu wypróbujcie, ja jestem zadowolona w 100% 

Co nieco wiem o produkcji z bardzo wiarygodnego źródła, czyli mojej Mamy, która co prawda siedzi w biurze w księgowości, ale wszyscy wiedzą co się dzieje na produkcji i co jest tak na prawdę w opakowaniu, tego co produkują.
 Co nieco wiem o produkcji z bardzo wiarygodnego źródła, czyli mojej Mamy, która co prawda siedzi w biurze w księgowości, ale wszyscy wiedzą co się dzieje na produkcji i co jest tak na prawdę w opakowaniu, tego co produkują.  

(drażniący
 (drażniący  ). Dopiero po kilku użyciach zauważyłam
 ). Dopiero po kilku użyciach zauważyłam  więc piszę ku przestrodze innych niedowidzących
 więc piszę ku przestrodze innych niedowidzących